Blogs

Feestkleding: hoe blijf je warm?

De tijd van de Kerstborrels en Nieuwjaarsrecepties komt er weer aan. Een leuke gelegenheid om uit te pakken met mooie, feestelijke kleding. Nu zijn veel galajurken en cocktaildresses strapless of met een dunne schouderband. Of je gracieuze top is van dunne stof gemaakt. Allemaal prachtig om te zien maar warm is anders. Bevlogen die-hards bijten hun kiezen op elkaar maar wat als je een echte koukleum bent?

Lees verder »

Meer met minder kleding

Nieuwe baan, nieuwe kleding. Je heb geïnvesteerd in kwaliteitsitems. Mede daardoor is je garderobe niet enorm uitgebreid. Hoe kan je er dan toch dagelijks anders uitzien? Ontdek de oplossing in de blog!

Lees verder »

Moet je ’s zomers ook een panty dragen?

Bij zakelijke kleding voor vrouwen hoort een panty. Nu is dat in de wintermaanden geen probleem. Echter, ’s zomers kan een panty te warm zijn. Zeker met tropische temperaturen is het geen pretje je benen te hullen in een laagje kunstvezels. Is het eigenlijk nog wel nodig, een panty?

Lees verder »

Eerste indruk

Je weet vast dat de eerste indruk belangrijk is. En je weet waarschijnlijk ook dat deze bepalend is voor het verloop van het contact met de ander. Maar hoe pak je dit aan?

Lees verder »

Sollicitatiekleuren

Niet alleen de kledingstijl is belangrijk op een sollicitatiegesprek, ook de kleuren die je draagt. Elke kleur zendt een boodschap uit. De kunst is de boodschap van de kleur aan te laten sluiten bij de functie waarop je solliciteert.

Lees verder »

Dankjewel voor je bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Duurt het te lang? Bel me op 06-14625101.

Goed nieuws!

Je bent hier volledig anoniem.
Er wordt helemaal niets uitgewisseld met derden zoals Google of Bing.
Niemand kan achterhalen dat jij deze site bezocht hebt. 

Als je je naam invult in het contactformulier kan ik (en alleen ik) zien wie je bent.
Jouw privacy is gewaarborgd!