Meer met minder kleding

Nieuwe baan, nieuwe kleding. Je heb geïnvesteerd in kwaliteitsitems. Mede daardoor is je garderobe niet enorm uitgebreid. Hoe kan je er dan toch dagelijks anders uitzien? Ontdek de oplossing in de blog!

Toverwoord

Het toverwoord is combineren. Neem bijvoorbeeld een spijkerblouse. Deze kan je zelfstandig dragen, onder een jasje als blouse maar ook gebruiken als een jasje over een andere top. Een multifunctioneel item voor informele situaties.

Met een dikke panty en een vest kan je zomerjurken lang doordragen. Mooie sjaal erbij en niemand valt op dat je een paar maanden geleden op de Bahama’s liep te puffen in dezelfde jurk. Natuurlijk kan dat niet met een bont zomers Hawaii printje maar het valt mee hoeveel jurken een neutrale print en kleur hebben.

Ook formelere kleding, zoals een pak, kan je multifunctioneel inzetten. Want wie zegt dat je tenue per sé een set moet zijn? Alleen in een conventioneel zakelijke omgeving dienen top en bottom van dezelfde stof en snit te zijn. Beschouw elk onderdeel daarom als een zelfstandig te dragen item.

Een rok met een dikke 60- dernier panty, een elegant laarsje, t-shirt en vestje heeft een totaal andere uitstraling dan dezelfde rok met een dunne panty, pump, blouse en het bijbehorende jasje. Zo kan je dezelfde rok in meer situaties – en dus vaker – dragen. Combineer een dun overslagvestje bij wijze van gilet onder het colbert. Als je met een frisse blik door je garderobe gaat, kom je vast op meer ideeën.

Garderobecheck

Wil je graag combineren maar zie je de combinaties niet? Ik kom graag bij je langs voor een garderobecheck. Laat je verrassen door de potentie van jouw huidige kleding en krijg een heerlijk overzichtelijke garderobe met allemaal nieuwe mogelijkheden! Maak vandaag nog een afspraak!

Lees ook: tips om je kast op te ruimen

Video afspelen

Om jouw sociale transitie naar vrouw compleet te maken volg je mijn traject Unlock your Female Power: Boost your Style

Dankjewel voor je bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Duurt het te lang? Bel me op 06-14625101.

Goed nieuws!

Je bent hier volledig anoniem.
Er wordt helemaal niets uitgewisseld met derden zoals Google of Bing.
Niemand kan achterhalen dat jij deze site bezocht hebt. 

Als je je naam invult in het contactformulier kan ik (en alleen ik) zien wie je bent.
Jouw privacy is gewaarborgd!