Het geheim van een feel good outfit

De wekker gaat. Actief spring je uit je bed. Het is zo’n superdag; je voelt dat je vandaag de hele wereld aan kan. Uit je garderobekast pluk je je powerkleding. Voor jouw doen gewaagde kleding maar kom op zeg! Vandaag is mijn dag.

De wekker gaat. Met moeite sleep je je naar de badkamer. In de spiegel staart een hologig wezen je aan. Dit wordt het niet vandaag, Zuchtend trek je een outfit uit de kast. Vooral gemakkelijk en onopvallend. Je bent er even niet.

Twee dagen, twee gemoedstoestanden. En twee outfits. Een krachtige c.q. een laat-me-vandaag-maar-met-rust setje. Kleding als reflectie van je stemming.

Maar waarom zou je het niet omdraaien?

 

Je kleding gebruiken om je stemming te wijzigen.

Zo heb ik voor die ik-ben-niet-vooruit-te-branden dagen een speciaal setje. Kleding waarvan ik vanzelf een beter humeur krijg als ik dit aantrek. Die me, als ik in de spiegel kijk, niet het gevoel geven dat ik door een vrachtwagen ben overreden, dwars door een orkaan ben gewandeld en 5 kilo plus. Maar gewoon mezelf ben en bovendien best oké. Wat voor dit soort dagen al enorme winst is.

Ik gun iedereen een Instant humeurverbeterend feel good outfit. Voor wie nog op zoek is naar zo’n set: het gaat vooral om de kleur, met name die van de top. Neem een kleur die je laat stralen (komt je kleuranalyse ook nog van pas). Heb je geen idee wat voor jou werkt, begin eens met turquoise.

Eigenlijk zou je hele garderobe louter uit feel good outfits moeten bestaan.

Is jouw kleergoed echter veel maar niet feel good, neem contact op met mij. Samen maken we van jouw kleding een praktische, functionele en efficiënte garderobe die jouw carrière ondersteunt en je elke dag opnieuw laat stralen.

Lees ook: Waarom Margje een hekel aan bordeaux kleding had

waarom in een pyjama thuis werken niet aan te raden is

Video afspelen

Om jouw sociale transitie naar vrouw compleet te maken volg je mijn traject Unlock your Female Power: Boost your Style

Dankjewel voor je bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Duurt het te lang? Bel me op 06-14625101.

Goed nieuws!

Je bent hier volledig anoniem.
Er wordt helemaal niets uitgewisseld met derden zoals Google of Bing.
Niemand kan achterhalen dat jij deze site bezocht hebt. 

Als je je naam invult in het contactformulier kan ik (en alleen ik) zien wie je bent.
Jouw privacy is gewaarborgd!