Logo Ziazan Image Professionals

Kledingadvies voor transgender vrouwen

Aanbeveling door Nancy Peters, transgender vrouw

Ik kwam naar Marielle omdat ik de afgelopen jaren sterk van levensstijl en kledingstijl ben veranderd. Ik zocht advies om zakelijker, moderner en natuurlijker over te komen. Maar het moest ook bij mijn geloof passen: kuis en bedekt.

Ik vroeg me af of ik in één dag wel alles kon leren. Ik was bang dat ik weer helemaal van stijl zou moeten veranderen. Of dat verwacht zou worden dat ik broeken zou moeten dragen. Dat druiste tegen mijn geloof in.

Inmiddels heb ik geleerd hoe ik me netjes en vrouwelijk kan kleden en het toch eenvoudig te houden. De truc zat hem voor mij in slimmer combineren en bepaalde kleuren of combinaties niet te dragen. Gelukkig had ik al veel goede dingen en hoefde ik bijna niets weg te doen. Ik gaf mezelf vooraf een zes, na de VIPdag een acht. Marielle was heel lief en begripvol. Ondanks mijn situatie en moeilijke randvoorwaarden was ze heel geduldig en behulpzaam. Ik wou dat de dag langer geduurd had.

Nancy Peters, transgender vrouw

Aanbeveling van José M

Aanbeveling van José M Afgelopen zaterdag trok een afvaardiging transgender dames van TG040 (en een vrouwelijke partner van eentje daarvan) naar Ziazan in Weert voor

Lees verder »

Aanbeveling van Niclaa Boes

Aanbeveling van Niclaa Boes Omdat mijn werk veranderde, had ik een nieuwe, passende en vooral boodschap-ondersteunende garderobe nodig. Ik had Marielle tijdens een netwerkbijeenkomst ontmoet

Lees verder »

Aanbeveling door Henk Beljaars

In de eerste plaats hartelijk dank voor verrassende en gedetailleerde informatie over kleur. Goed gebracht, met veel detail en aanvullende informatie. De opleiding is te vergelijken met een fontein van kleur: voor iedereen een bewustwording over de persoonlijke kleur van het leven.

Lees verder »
Portret van Nicole