Logo Ziazan Image Professionals

Transformatiecoach voor transgender vrouwen

Aanbeveling van Daniëlle

Ik heb contact opgenomen met Marielle om tips te krijgen hoe ik moet combineren en om te leren wat mij juist wel en niet staat. Ik stond open voor andere stijlen en wilde graag ideeën opdoen. Ik heb op de VIPdag ontdekt dat rondingen bij mij passen en hoe ik dat in mijn outfits moet toepassen. Ook heb ik geleerd dat een taille onder de borsten mij goed staat. Van tevoren gaf ik mezelf een kleine zes en nu iets meer dan een zeven.

Ik heb echt zeer genoten tijdens deze dag. Eerst van de koffie met vlaai en ook van de lunch op een geweldige locatie. Ik merkte dat ik geaccepteerd werd door de lieve bediening en vond dat prettig. We moesten terug omdat ik mijn handtas had laten staan en daar gingen ze fijn mee om. Super!

Al met al heb ik zeer leuk lesmateriaal gekregen en het was zeer leerzaam. Puntje was de onduidelijkheid hoeveel kleding ik mee kon nemen. Dat had vooraf iets beter gecommuniceerd kunnen worden.”

Dankjewel voor je bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Duurt het te lang? Bel me op 06-14625101.

Goed nieuws!

Je bent hier volledig anoniem
Er wordt helemaal niets uitgewisseld met derden zoals Google of Bing.

Er zijn geen cookies
Daarom komt deze pop-up ook elke keer, eerdere bezoeken zijn niet vastgelegd.

Jouw privacy is gewaarborgd
Niemand kan achterhalen dat jij deze site bezocht hebt. Ik ook niet.

Als je je naam invult in het contactformulier
kan alleen ik zien wat je hebt ingevuld.