Aanbeveling van Noor

Ik kwam naar Marielle omdat ik moeite had om een goede outfit te vinden. De VIPdag leek me prima. Alleen mijn aversie tegen lang winkelen was wel een ding. Ik had vaak na een kwartiertje al weer genoeg van shoppen. Een hele middag kleding passen …. hmm.

Nu weet ik welke kleuren ik kan gebruiken en hoe ik deze moet combineren. Ik heb richtlijnen voor sieraden gekregen en ik durf me zeker gedurfder te kleden. Mijn outfits zijn van een 5,5 naar een 7 gegaan.

Marielle was erg professioneel. Je kan zien dat ze ervaring in haar vak hebt en ook weet waar een M to V trans rekening mee kan houden. Ook het tweedehands shoppen was een eye-opener voor me. Ik had niet verwacht dat er in mijn maat vintage kleding te vinden was. Scheelt geld en is goed voor het milieu. En achteraf viel het shoppen dus reuze mee.

Leuk om te melden: zaterdag kreeg ik op de ‘dames’ een “kek shirt heb je aan” te horen!

Dankjewel voor je bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Duurt het te lang? Bel me op 06-14625101.

Goed nieuws!

Je bent hier volledig anoniem.
Er wordt helemaal niets uitgewisseld met derden zoals Google of Bing.
Niemand kan achterhalen dat jij deze site bezocht hebt. 

Als je je naam invult in het contactformulier kan ik (en alleen ik) zien wie je bent.
Jouw privacy is gewaarborgd!