Aanbeveling van Niclaa Boes

Omdat mijn werk veranderde, had ik een nieuwe, passende en vooral boodschap-ondersteunende garderobe nodig. Ik had Marielle tijdens een netwerkbijeenkomst ontmoet en had een goed gevoel bij haar.

Eén van de belangrijkste inzichten die ik heb opgedaan is dat ik een voorliefde voor schuine lijnen heb, wat een relatie met mijn visie bleek te hebben. Het was dus informatie over mijn persoonlijkheid met een mooie en waardevolle eyeopener voor een insteek bij mijn werk. Het maakt mijn werk eenvoudiger maar ook krachtiger en dit inzicht gaf mij veel rust.

Inmiddels heb ik een mooie basisgarderobe. Daar heb ik verschillende goede reacties op gehad. Ik kan mijn kleding nu strategisch inzetten omdat ik veel meer weet over kleur en stijlgebruik in zakelijke situaties. Mijn kennis hierover is van een 5 naar een 8 gegaan.

Ik merk nu – na een tijdje – wel dat ik wat terughoudend ben met apartere variaties van combinaties en een aantal favorieten het meest gebruik. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat na verloop van tijd zeker zal groeien.

Marielle heeft aangegeven dat ik altijd contact mag opnemen om te overleggen als ik vragen heb, dus dat is super.

Positief vind ik verder dat Marielle gastvrij is en de tijd voor je neemt. Ik had op korte termijn andere kleding nodig en kon snel bij haar terecht. Naar de tweedehandswinkel gaan was echt een top-actie van haar! Marielle heeft mij ten eerste waardevolle tips gegeven hoe ik er overzichtelijk te werk kan gaan om zo prachtige creaties te vinden. Ten tweede is het voor sommigen misschien met name financieel interessant en hoopgevend, voor mij – ten derde – vooral een feest om ook hierin milieubewust te kunnen zijn.

Marielle – enorm bedankt!

Aanbeveling van José M

Aanbeveling van José M Afgelopen zaterdag trok een afvaardiging transgender dames van TG040 (en een vrouwelijke partner van eentje daarvan) naar Ziazan in Weert voor

Lees verder »

Aanbeveling van Niclaa Boes

Aanbeveling van Niclaa Boes Omdat mijn werk veranderde, had ik een nieuwe, passende en vooral boodschap-ondersteunende garderobe nodig. Ik had Marielle tijdens een netwerkbijeenkomst ontmoet

Lees verder »

Dankjewel voor je bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Duurt het te lang? Bel me op 06-14625101.

Goed nieuws!

Je bent hier volledig anoniem.
Er wordt helemaal niets uitgewisseld met derden zoals Google of Bing.
Niemand kan achterhalen dat jij deze site bezocht hebt. 

Als je je naam invult in het contactformulier kan ik (en alleen ik) zien wie je bent.
Jouw privacy is gewaarborgd!