Aanbeveling door Mirjam Kapoen, MRJM Kapoen Business Development

Ik had geen goed zicht op welke stijl bij mij past. Ook ben ik in de fase gekomen waar ik mijn puur zakelijke garderobe kan afbouwen naar casual maar wel representatief. Mijn vrijetijdsgarderobe is nu té basic; mijn zakelijke garderobe juist weer te overdressed.  Ik wilde een betere balans maar wist  deze niet zelf te vinden.  Maar ik had  vertrouwen dat Marielle me daarbij kon helpen.

In de negentiger jaren van de vorige eeuw (!) heb ik tweemaal een professioneel advies gekregen en daar eigenlijk niets mee gedaan. Het advies vond ik te rigide.  

Ik ben erg blij met de concrete adviezen, die mij gaan helpen mijn huidige, veel te uitgebreide garderobe te screenen en bij nieuwe aankopen:

  • persoonlijke kleurenwaaier is een fantastisch hulpmiddel om me op de juiste aankopen te richten en miskopen te voorkomen
  • de persoonlijke stijlmap en je adviezen hebben me uitstekende handvaten gegeven om te bouwen op basics in plaats van me uitsluitend te beperken tot de basics. Door dat laatste te doen, voelde ik me vaak wel lekker in mijn kleding maar vond ik het resultaat wel erg saai. Nu ga ik kleuraccenten aanbrengen!

Ik ben erg tevreden over je professionele aanpak, ingevuld voor mij persoonlijk. 100% tevreden!

www.kapoen.com

Aanbeveling van José M

Aanbeveling van José M Afgelopen zaterdag trok een afvaardiging transgender dames van TG040 (en een vrouwelijke partner van eentje daarvan) naar Ziazan in Weert voor

Lees verder »

Aanbeveling van Niclaa Boes

Aanbeveling van Niclaa Boes Omdat mijn werk veranderde, had ik een nieuwe, passende en vooral boodschap-ondersteunende garderobe nodig. Ik had Marielle tijdens een netwerkbijeenkomst ontmoet

Lees verder »

Dankjewel voor je bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Duurt het te lang? Bel me op 06-14625101.

Goed nieuws!

Je bent hier volledig anoniem.
Er wordt helemaal niets uitgewisseld met derden zoals Google of Bing.
Niemand kan achterhalen dat jij deze site bezocht hebt. 

Als je je naam invult in het contactformulier kan ik (en alleen ik) zien wie je bent.
Jouw privacy is gewaarborgd!