Aanbeveling door Sandra Martens

Ruim een maand geleden met Marielle van Ziazan een dag op pad geweest, een zogeheten VIPdag. Pure verwennerij dat zo’n dag ook echt om mij – als persoon – draait en niet een standaard programma is. 

Ik ben een vrij zelfverzekerde persoonlijkheid, behalve op uiterlijk. Mijn negatieve zelfbeeld zorgt dat ik graag veilige kleding draag (lees: saai) en ik heb moeite met combineren van kleding. Aangezien ik zakelijk in een groeifase zit, wilde ik dat Ziazan mij ging helpen met een stukje zakelijke garderobe en als ik er persoonlijk wijzer van zou worden, zou dat mooi meegenomen zijn. 

De VIPdag is voor mij vooral persoonlijk een heel groot succes geworden. Door kennis te vergaren over mijn lichaam, kleuren, effecten etc heb ik tools gekregen die ervoor zorgen dat ik anders naar mijzelf en kleding kijk. Kleding is niet meer om te bedekken (van de kilo’s te veel) maar om te etaleren (van de goede kanten). Winkelen is nu dus ook geen straf meer, maar weer gewoon leuk. 

Zakelijk als ik ben, vond ik de investering in een VIPdag best hoog en was ik bang dat ik daarna heel veel geld aan nieuwe kleding moest gaan uitgeven. Het tegenovergestelde is waar; Return on investment: 1 dag  🙂

Met de verworven kennis van de VIPdag ben ik niet meer kleding gaan kopen, juist minder. Ik heb geleerd dat ik met kleine aankopen (hemdje, sjaaltje, oorbellen) of combineren van kledingstukken, een heel andere look kan creëren. 

Afgelopen maand heb ik zoveel nieuwe creaties weten te ontdekken in mijn eigen klerenkast, ongelofelijk. Nog nooit zoveel complimenten gekregen van mijn man, van vrienden en collega’s. Dit bevordert het herstel van mijn zelfbeeld, waardoor meteen ook ruimte voor creativiteit en durf tevoorschijn komt. Dit is voor mij een WIN-WIN-WIN situatie. 

Sandra Martens

Aanbeveling van José M

Aanbeveling van José M Afgelopen zaterdag trok een afvaardiging transgender dames van TG040 (en een vrouwelijke partner van eentje daarvan) naar Ziazan in Weert voor

Lees verder »

Aanbeveling van Niclaa Boes

Aanbeveling van Niclaa Boes Omdat mijn werk veranderde, had ik een nieuwe, passende en vooral boodschap-ondersteunende garderobe nodig. Ik had Marielle tijdens een netwerkbijeenkomst ontmoet

Lees verder »

Dankjewel voor je bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Duurt het te lang? Bel me op 06-14625101.

Goed nieuws!

Je bent hier volledig anoniem
Er wordt helemaal niets uitgewisseld met derden zoals Google of Bing.

Er zijn geen cookies
Daarom komt deze pop-up ook elke keer, eerdere bezoeken zijn niet vastgelegd.

Jouw privacy is gewaarborgd
Niemand kan achterhalen dat jij deze site bezocht hebt. Ik ook niet.

Als je je naam invult in het contactformulier
kan alleen ik zien wat je hebt ingevuld.