Aanbeveling door Edith, Schooldecaan

Daar ik met maat 46-48 tussen gewone confectie en “grote maten” val, wist ik niet goed waar ik mijn kleren kon kopen. Daarnaast wilde ik graag weten welke kleuren en vormen het beste bij me passen.

Ik ben het type niet om zomaar een workshop te volgen over styling. Ik vind het belangrijk dat ik een goed gevoel heb bij iemand die mij adviseert. Na een gesprek met Mariëlle tijdens een netwerkbijeenkomst en bij de intake kreeg ik hier een goed gevoel over.

Ik heb geleerd naar welke kleuren en prints ik moet kijken. Verder zijn de vormen erg belangrijk. Ook de GIPS aanwijzing is een eye-opener. Samen hebben we ontdekt welke winkel voldoende keuze voor mij heeft.

De workshop zelf geef ik een 8. Dit cijfer blijft staan omdat ik denk dat ik met de workshop voldoende handvaten heb gekregen.

Aanbeveling van Niclaa Boes

Aanbeveling van Niclaa Boes Omdat mijn werk veranderde, had ik een nieuwe, passende en vooral boodschap-ondersteunende garderobe nodig. Ik had Marielle tijdens een netwerkbijeenkomst ontmoet

Lees verder »

Aanbeveling van José M

Aanbeveling van José M Afgelopen zaterdag trok een afvaardiging transgender dames van TG040 (en een vrouwelijke partner van eentje daarvan) naar Ziazan in Weert voor

Lees verder »

Dankjewel voor je bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Duurt het te lang? Bel me op 06-14625101.

Goed nieuws!

Je bent hier volledig anoniem.
Er wordt helemaal niets uitgewisseld met derden zoals Google of Bing.
Niemand kan achterhalen dat jij deze site bezocht hebt. 

Als je je naam invult in het contactformulier kan ik (en alleen ik) zien wie je bent.
Jouw privacy is gewaarborgd!