Aanbeveling door Marja van Solkema, Maart Consulting

Omdat ik er genoeg van had steeds maar weer die spijkerbroek aan te hebben, besloot ik bij Marielle een VIP traject te volgen. Vooraf twijfelde ik wel. Ik had al twee keer kleuradvies gehad – met twee verschillende kleurtypes als resultaat – wat moest ik daar nou mee? Maarrr… ik wilde mij niet langer verstoppen in mijn kleding, dus heb ik de stap gezet. Marielle begon met mij een opdracht te geven: maak een overzicht van de kleren die jij mooi vindt. Zo gepiept, zou je denken, maar niets was minder waar: het was een confrontatie met mijn ongenoegen over mijn eigen kledingstijl..

Tijdens de garderobe check ontdekte ik dat mijn kast vol lag en hing met kleren die ik nog steeds aan kan trekken. In nieuwe, verfrissende combinaties, een stuk kleuriger en meer passend bij mijn karakter. Wat is het leuk om nieuwe combinaties te maken en zo een nieuwe eigen stijl te creëren. De middag shoppen met Marielle was een middag vol verbazing; een lila jurk die me prachtig stond (al was deze een maatje te klein) en ook het gele shirtje en het gele vest bevielen me goed. Nooit gedacht!

Ik geef mijn kledingstijl nu een 8. Ik draag nog steeds die spijkerbroek, maar nu met plezier. Bovendien is het gebruik van de kleurkaart ook erg eenvoudig gebleken.

Marielle is een bijzonder kundig en fijn mens. Tussen neus en lippen door geeft ze heel veel tips; ze weet enorm veel van de betekenis van kleuren. Ik raad je aan om met Marielle aan het werk te gaan met je garderobe. Gewoon omdat je je bewust gaat worden van wat je ‘doet’ met je kleren.

www.maart-consulting.nl

Aanbeveling van José M

Aanbeveling van José M Afgelopen zaterdag trok een afvaardiging transgender dames van TG040 (en een vrouwelijke partner van eentje daarvan) naar Ziazan in Weert voor

Lees verder »

Aanbeveling van Niclaa Boes

Aanbeveling van Niclaa Boes Omdat mijn werk veranderde, had ik een nieuwe, passende en vooral boodschap-ondersteunende garderobe nodig. Ik had Marielle tijdens een netwerkbijeenkomst ontmoet

Lees verder »
Marja van Solkema

Dankjewel voor je bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Duurt het te lang? Bel me op 06-14625101.

Goed nieuws!

Je bent hier volledig anoniem.
Er wordt helemaal niets uitgewisseld met derden zoals Google of Bing.
Niemand kan achterhalen dat jij deze site bezocht hebt. 

Als je je naam invult in het contactformulier kan ik (en alleen ik) zien wie je bent.
Jouw privacy is gewaarborgd!