Aanbeveling door Brenda Crombach, directeur legionella en facilitair technisch bedrijf

Circa 3 jaar geleden heb ik contact gelegd met Marielle om te bezien of ik meer in mijn kracht kon komen door de juiste kleding te kiezen. Van oorsprong vind ik het belangrijker om verzorgd uit te zien dan hypermodern gekleed te gaan.

Dat is de reden dat ik in eerste instantie niet actief aan de slag ben gegaan en ik de bijbehorende kosten niet waard vond.

Mijn functie is directeur van een legionella en facilitair technisch bedrijf, waardoor ik redelijk veel in het werkveld rondloop. Praktische kleding is voor mij van belang, want te veel frutsels kunnen een gevaar opleveren. Ik loop immers ook met veiligheidsschoenen en werkjasje en helm op.

Na 3 zeer intensieve jaren in werk en privé omgeving, heeft Mariëlle contact met mij opgenomen om te overleggen of ze toch iets voor mij mocht betekenen. Ik heb aangegeven dat ik door een zwaar ongeluk van mijn man niet zo direct de relevantie meer zie van een lichtblauw of middelblauw bloesje.

Toch de stap gewaagd en duidelijk mijn kaders aangegeven en ik mag zeggen dat ik positief verrast ben.

Het is leuk om in een één op één kleuren en vormen sessie duidelijke tips te krijgen, kleine dingen die het voor de vorm en uitstraling net even leuker maken. De tips van net een paar andere schoenen extra bij je hebben, een jasje wat een sportieve outfit een meer zakelijke outfit geeft, de juiste vorm ketting, halslijn of het juiste accessoire toevoegen.

Aansluitend kwam voor mij de grootste uitdaging, Mariëlle thuis aan het werk laten gaan. Helemaal los kon ze niet gaan, want ik had een deel kleding uit de kledingkast naar de woonkamer verhuist en haar niet in de gelegenheid gesteld om door mijn kledingkast te struinen. Combinaties die ik nooit zou verzinnen lagen gewoon als gestylde thema’s bij elkaar, alsof het altijd zo de bedoeling was.  Niet alles sprak me aan, maar genoeg wel om serieus mee aan de slag te gaan en dus ook te dragen.

Achteraf had ik misschien wel mijn kledingkast volledig ter beschikking moeten stellen, maar ik ben gehecht aan mijn privacy en vooral niet blij met kleding die van links naar rechts vliegt. Ook dat werd door Mariëlle geaccepteerd en er werd vooral niet aangedrongen.

Al met al ben ik dus niet de meest gastvrije klant geweest en vooral niet te beïnvloeden zoals ik het echt niet wil, maar ik ben wel blij dat ik deze ervaring opgedaan heb. De professionaliteit van Mariëlle was duidelijk merkbaar en dat vind ik het allerbelangrijkste om mee te geven aan de toekomstige klanten.

Met vriendelijke groet,
Brenda Crombach.

Aanbeveling van José M

Aanbeveling van José M Afgelopen zaterdag trok een afvaardiging transgender dames van TG040 (en een vrouwelijke partner van eentje daarvan) naar Ziazan in Weert voor

Lees verder »

Aanbeveling van Niclaa Boes

Aanbeveling van Niclaa Boes Omdat mijn werk veranderde, had ik een nieuwe, passende en vooral boodschap-ondersteunende garderobe nodig. Ik had Marielle tijdens een netwerkbijeenkomst ontmoet

Lees verder »

Dankjewel voor je bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Duurt het te lang? Bel me op 06-14625101.

Goed nieuws!

Je bent hier volledig anoniem.
Er wordt helemaal niets uitgewisseld met derden zoals Google of Bing.
Niemand kan achterhalen dat jij deze site bezocht hebt. 

Als je je naam invult in het contactformulier kan ik (en alleen ik) zien wie je bent.
Jouw privacy is gewaarborgd!