Aanbeveling door Monique Rikkers, Advies in Marketing

Omdat ik bedrijven op marketinggebied begeleid, werd Marielle klant. Eerder had ik al eens een kleur- en stijladvies gevolgd, ik dacht daarom dat ik het meeste wel wist. Gaandeweg begreep ik wat Look of Success inhoudt, wat de meerwaarde is en hoe verstrekkend de gevolgen zijn.

Ik besloot het traject te volgen. Marielle triggerde me om bewust keuzes te maken. Dat was soms best lastig. Na alle voorbereidende opdrachten kwam Marielle bij mij thuis. Ze liet me zien welke sets nieuwe stijl ik feitelijk al had. Een vreemde gewaarwording: om je eigen kleding zó gecombineerd te zien dat het een compleet andere outfit wordt. Wat een rust en inspiratie! De volgende dag had ik een werkbespreking. Over de outfit die ik toen droeg, heb ik meerdere complimenten gekregen! Het was niet alleen de kledingkeuze die dat teweeg bracht, ik voelde me ook echt anders!

Tijdens het samen winkelen ging ik van zien van wat Marielle bedoelde, naar snàppen wat ze bedoelt. Marielle heeft me nieuwe kennis bijgebracht. Samen shoppen was een eyeopener: Hoe te kiezen zodat het bij mijn garderobe, de situatie en vooral, bij mij past.

Marielle heeft me stap voor stap door kledingkeuzeland geleid en me de finesses geleerd. Elke keer opnieuw legde ze uit wat het effect is. Gedurende het hele traject was het haar nooit teveel moeite om het nóg eens uit te leggen of toe te lichten.

Tijdens dit traject heb ik mijn persoonlijke touch ontdekt. Mijn persoonlijke stempel komt nu meer tot uiting in mijn kledingkeuze. Het advies van Marielle gaat in wezen over hoe je door presentatie van jezelf het bereiken van je doel kunt ondersteunen. Een echte ´Look of success´!

www.adviesinmarketing.nl

Aanbeveling van José M

Aanbeveling van José M Afgelopen zaterdag trok een afvaardiging transgender dames van TG040 (en een vrouwelijke partner van eentje daarvan) naar Ziazan in Weert voor

Lees verder »

Aanbeveling van Niclaa Boes

Aanbeveling van Niclaa Boes Omdat mijn werk veranderde, had ik een nieuwe, passende en vooral boodschap-ondersteunende garderobe nodig. Ik had Marielle tijdens een netwerkbijeenkomst ontmoet

Lees verder »

Dankjewel voor je bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Duurt het te lang? Bel me op 06-14625101.

Goed nieuws!

Je bent hier volledig anoniem.
Er wordt helemaal niets uitgewisseld met derden zoals Google of Bing.
Niemand kan achterhalen dat jij deze site bezocht hebt. 

Als je je naam invult in het contactformulier kan ik (en alleen ik) zien wie je bent.
Jouw privacy is gewaarborgd!