Aanbeveling door Nancy Peters

Ik kwam naar Marielle omdat ik de afgelopen jaren sterk van levensstijl en kledingstijl ben veranderd. Ik zocht advies om zakelijker, moderner en natuurlijker over te komen. Maar het moest ook bij mijn geloof passen: kuis en bedekt.

Ik vroeg me af of ik in één dag wel alles kon leren. Ik was bang dat ik weer helemaal van stijl zou moeten veranderen. Of dat verwacht zou worden dat ik broeken zou moeten dragen. Dat druiste tegen mijn geloof in.

Inmiddels heb ik geleerd hoe ik me netjes en vrouwelijk kan kleden en het toch eenvoudig te houden. De truc zat hem voor mij in slimmer combineren en bepaalde kleuren of combinaties niet te dragen. Gelukkig had ik al veel goede dingen en hoefde ik bijna niets weg te doen. Ik gaf mezelf vooraf een zes, na de VIPdag een acht. Marielle was heel lief en begripvol. Ondanks mijn situatie en moeilijke randvoorwaarden was ze heel geduldig en behulpzaam. Ik wou dat de dag langer geduurd had.

Nancy Peters, administratief medewerker

Bordeauxrood

Elke kleur heeft zijn eigen betekenis en eigenschappen. Waarom wil Margje de kleur bordeaux niet dragen ondanks dat het haar flatteert?

Lees verder »

Kan synthetische stof ook comfortabel dragen?

Draag jij graag kleding van natuurlijk materiaal omdat dit comfortabeler is dan synthetische stof? Je hoeft je niet langer te beperken tot katoen, zijde of wol. Lees welke stoffen ook van natuurlijk materiaal gemaakt zijn en vergroot hiermee je kledingkeuze!

Lees verder »

Uitverkoopangels

Voel jij je ook zo content als je voor een prikkie een leuk item hebt gescoord in de uitverkoop? In de uitverkoop kun je stukken aanschaffen die anders buiten je budget liggen. Maar… stevig shoppen tijdens de uitverkoop heeft voor- en nadelen. Welke lees je in de blog.

Lees verder »

Aanbeveling van José M

Aanbeveling van José M Afgelopen zaterdag trok een afvaardiging transgender dames van TG040 (en een vrouwelijke partner van eentje daarvan) naar Ziazan in Weert voor

Lees verder »
Portret van Nicole

Dankjewel voor je bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Duurt het te lang? Bel me op 06-14625101.

Goed nieuws!

Je bent hier volledig anoniem.
Er wordt helemaal niets uitgewisseld met derden zoals Google of Bing.
Niemand kan achterhalen dat jij deze site bezocht hebt. 

Als je je naam invult in het contactformulier kan ik (en alleen ik) zien wie je bent.
Jouw privacy is gewaarborgd!