Goede kleuren laten je jonger lijken

Een tijdje geleden kwam ik aan de praat met een wat oudere dame, Allison. Ze vertelde me dat ze bijna al haar kleren zelf ontwierp en ook zelf maakte. Omdat ik dat ook een tijdje heb gedaan, spraken we daar wat langer over.

Allison was kort en volslank. Daarom was het lastig kleding te vinden die ze leuk vond. Uit pure frustratie was ze om deze reden begonnen haar kleding zelf te maken. Zo was ze minder afhankelijk van het aanbod in de winkel.

Ik bekeek haar jurk. Het naaien ging haar goed af. Er zaten leuke details aan de japon en het geheel was netjes afgewerkt. Tot zover geslaagd. Bleef over: de kleur. Zwart. Ik zag direct dat dit zeer zeker geen flatterende kleur voor haar was.

Toevallig had ik wat kleurdoeken bij me. Niet dat ik daar standaard mee rondloop, maar die dag had ik ze nodig voor een afspraak. Met de doeken kon ik laten zien wat het effect van zwart bij haar was. Desastreus! Een groot woord, maar in dit geval passend. Want ik had zelden meegemaakt hoe negatief zwart uitpakte.

Op het moment dat ik met een bordeauxrode doek de zwarte japon afdekte, werden haar rimpels een stuk minder opvallend. Niet een beetje, nee, echt verbazingwekkend veel minder. Ze oogde werkelijk jaren jonger met het rood. Allison schrok er van. Ze had zich nooit gerealiseerd dat een verkeerd gekozen kleur zo’n sterk effect had.

Ik besprak met Allison het effect van flatterende kleuren. Ik heb haar na dit gesprek niet meer gezien of gesproken, maar ik weet zeker dat ze nu véél bewuster haar kleuren kiest!

Wil jij ook je mooiste versie worden? Maak vandaag nog een afspraak, dan gaan we kijken wat bij jou past.

Om jouw sociale transitie naar vrouw compleet te maken volg je mijn traject Unlock your Female Power: Boost your Style

Dankjewel voor je bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Duurt het te lang? Bel me op 06-14625101.

Goed nieuws!

Je bent hier volledig anoniem.
Er wordt helemaal niets uitgewisseld met derden zoals Google of Bing.
Niemand kan achterhalen dat jij deze site bezocht hebt. 

Als je je naam invult in het contactformulier kan ik (en alleen ik) zien wie je bent.
Jouw privacy is gewaarborgd!