onweerstaanbare outfits

eerste indruk, outfit combineren, hoe maak ik een leuke outfit

  • Of je nu een belangrijke zakenmeeting hebt, op date gaat, een etentje organiseert of gewoon op kantoor werkt, voortaan zie jij er onweerstaanbaar uit
  • Je hoeft slechts één woord te onthouden dat je gelijk op je huidige garderobe kunt toepassen. Nieuwe kleding is niet nodig
  • Hoor je de complimenten al als je je nieuwe outfits laat bewonderen?

Altijd de allermooiste versie van jezelf

Natuurlijk weet jij hoe je een outfit kunt samenstellen. Maar voel je je echt mooi en representatief in je kleding? Modder niet langer, koop dit bijzondere boek vandaag nog. Voor slechts 14,95 ben jij voortaan onweerstaanbaar gekleed!

eerste indruk,  outfit combineren, hoe maak ik een leuke outfit

  • Een duidelijk stappenplan hoe je kleding tot nieuwe outfits combineert
  • Je outfits gaan jouw persoonlijkheid weerspiegelen
  • Voel je zelfvertrouwen groeien en geef je carrière een boost
 

kleur

ISBN: 9789090328737
Titel: Onweerstaanbare outfits
Ondertitel: Over de sleutel naar de allermooiste versie van jezelf
Auteur: Marielle Veerbeek
Aantal pagina’s: 80
Uitvoering: softcover
Afmeting: 148 mm x 210 mm
NUR: 452
Eerste druk 2020
Uitgave: Ziazan

 

Recensies van lezers

Gefeliciteerd met dit mooie boek, Marielle! ‘Onweerstaanbare Outfits’ bevat niet alleen een schat aan informatie maar staat ook boordevol praktische tips waar ik écht wat aan heb. En niet geheel onbelangrijk: ze zijn makkelijk toepasbaar!
Complimenten voor je schrijfstijl. Ik ben geen ‘lezer’, maar dit boek heb ik nagenoeg in één ruk uitgelezen. De manier waarop het geschreven is spreekt tot mijn verbeelding en dat leest zeer prettig.
Het boek staat binnen handbereik, zodat ik snel even iets kan nazoeken bij twijfel of ‘noodgeval’. 
Kortom: een aanrader voor iedere vrouw. Om te hebben of om weg te geven. ~ Gerrie Kastelijns

Wat een ontzettend fijn en helder boekje heb je geschreven. Onweerstaanbare outfits!! Heel erg helpend en leuk ook. Een aanrader wat mij betreft. Dank je wel hiervoor. ~ Agnes Boudewijns

Na het lezen van het boek “ Onweerstaanbare outfits”kom ik tot de conclusie dat dit een onmisbaar boek is voor mensen die geïnteresseerd zijn in kleding en het uiterlijk. Alles staat duidelijk omschreven en verrassende tips. Voor degene die kleding niet zoveel uitmaakt, krijgen toch een goed inzicht wat kleding kan doen! ~ Miny Moonen

Graag laat ik je weten dat ik erg blij ben met je boek.
Ik had natuurlijk al een kleur en stijl advies van je gehad afgelopen jaar, wat echt meer dan een fantastisch cadeau is. Ik heb er echt veel van geleerd en pas het ook (bijna) dagelijks toe.
Echt SUPER! Een aanrader!
Je boek is een prachtige aanvulling, waardoor al die bijzondere tips op papier staan en allemaal te lezen zijn.
Net of ik je hoorde praten, erg waardevol! Een dikke bedankt! ~ Petra Wilmsen

Ik vind je boek in de bus, wat ziet dat er fantastisch uit! Super joh!  ~ Anke Breevoets

Op een zonnige dag viel het boek van Marielle bij mij én bij een vriendin op de mat. Blij verrast appte mijn vriendin mij: of ik hier iets van wist. Ja, dus.
Na een lekker middagje lezen, de volgende dag weer app-contact: ik startte met de sjaal... en kwam uiteindelijk op een andere sjaal uit. Mijn vriendin... zij besloot om die dag haar zwarte jurkje toch maar om te ruilen voor een groen exemplaar in verband met de (online) meeting die ze die dag had…
Jouw boek is een aanrader voor iedereen die graag meer uit haar kleding(kast) wil halen. ~ Marja

Goede bruikbare tips en weetjes. Boek leest heel gemakkelijk. ~ Carolien

Recensie van Biblion

(de “officiele” recensie)

Marielle Veerbeek is werkzaam als Image Professional en helpt al ruim 14 jaar vrouwen met hun garderobe. Sinds 2014 is ze Colour Coach bij Colour Comfort en trainer. In haar boek 'Onweerstaanbare outfits' deelt ze tips voor iedereen die zelf onweerstaanbare outfits samen wil stellen zonder nieuwe kleding te kopen.

Het boek start met een korte inleiding over kleurtypen en introduceert een globale manier om te ontdekken of een kleur bij iemand staat. Er wordt een kijkje gegeven in trends door de jaren heen. Welke prints zijn trendgevoelig en wat zijn terugkerende trends. Hoe combineer je kleding, wat is een basissamenstelling en met welk woord in gedachten wordt een gewone outfit onweerstaanbaar.

De laagdrempelige oefeningen maken het voor iedereen toegankelijk. De schrijfster gaat ervan uit dat er basiskennis aanwezig is over welke kleuren en modellen bij iemands figuur passen zodat de garderobe daarop is aangepast. De quotes van fashioniconen en BN'ers maken het boek speels.

Handzaam formaat, prettig leesbaar met vrolijk omslag.

Over de auteur

marielle veerbeek

Al meer dan 14 jaar helpt Marielle Veerbeek ondernemende vrouwen met hun garderobe. Gedurende die tijd is ze van alleen de buitenkant (wat staat je mooi) naar de binnenkant (hoe laat je je innerlijk weerspiegelen in je uiterlijk) naar Personal Branding met kleding gegaan.

Haar motto is bewust en moeiteloos je outfit kiezen. Het is haar doel dat elke vrouw haar unieke kwaliteiten laat zien zodat ze op de allermooiste manier zichtbaar is en het maximale uit haar leven en carrière haalt.