Veel transgender vrouwen willen niet dat mensen zien dat ze transgender zijn. Maar soms merk je het toch. Dat is niet nodig. Drie punten waarop je kunt letten als je je presentatie als vrouw wilt verbeteren.

Ik wens je veel luisterplezier. Deel je na afloop je mening op Facebook? Dan weet ik of je dit een interessant onderwerp vindt. Ook hoor ik graag over welke onderwerpen je meer zou willen weten.

P.S. heb je mijn podcast al beoordeeld? Ik zou het geweldig vinden als je mij een rating wilt geven. Vijf sterren bijvoorbeeld 😊?

Marielle Veerbeek is auteur en transformatie coach voor transgender vrouwen. Met ruim 17 jaar ervaring is ze de expert voor trans vrouwen die hun sociale transitie zo vloeiend mogelijk willen laten verlopen of versnellen.

Montage en mixage: Sander Stekelenburg

Geef een reactie