Wat elke vrouw met een beperkt kledingbudget moet weten

Je kledingbudget kan je maar één keer uitgeven. Wat is een goede manier om deze te beheren? Lees de blog en maak voortaan slimme keuzes!

Kledingbudget

Ben jij één van de gelukkigen die ongelimiteerd kleding kan kopen zonder de bodem van je portemonnee te zien? Ook met een onbeperkt budget (of misschien juist zelfs met) hoor ik vaak over een kast vol kleren maar niets om aan te trekken. Het ligt dus niet altijd aan het budget: ontevredenheid over je garderobe is een universeel verschijnsel. Vervelend als je maar een beperkt budget hebt en niet zomaar nieuwe items kunt kopen die je garderobe compleet zou kunnen maken. Tijd voor weloverwogen kledingbudgetbeheer!

80-20 regel

De 80-20 regel is een goede tool om je garderobe zorgvuldig op te bouwen. Tachtig procent van je kledingbudget besteed je aan key pieces die het fundament c.q. frame van je garderobe vormen. De resterende twintig procent mag je uitgeven aan spontane aankopen of trendgevoelige items.

De key pieces zoek je nauwgezet uit, passend bij je USP*. Ze vormen de basis, een investering voor de lange termijn. Tegelijkertijd hoef je je niet voortdurend in te houden als er een die-moet-ik-NU-hebben item voorbij komt. Ruimte voor impulsieve kortetermijnkeuzes is er ook.

De 80-20 regel is de perfecte balans tussen zorgvuldig geplande aankopen en spontane acties. Bovendien voelt het een stuk minder beperkend aan als bijvoorbeeld de 5-piece French wardrobe.

Look of Success

Weet je, ondanks je zorgvuldige kledingplanning, evengoed niet wat je aan moet trekken naar je zakelijke afspraken? Maak dan nu een afspraak voor de Look of Success. Ik zorg ervoor dat je zichtbaar wordt en straalt in de kleding die helemaal bij je past.

Lees ook: drie-factoren-die-jouw-usp-versterken

drie redenen waarom kleding een miskoop is

Ziazan vlog

inspiratie: www.whowhatwear.co.uk/80-20-wardrobe-plan/

ebook kleding combineren
ONWEERSTAANBARE OUTFITS
over de sleutel naar de allermooiste versie van jezelf

Of je nu een belangrijke zakenmeeting hebt, op date gaat, een etentje of een bruiloft hebt, voortaan zie jij er onweerstaanbaar uit! Een droombeeld? Nee, je hoeft slechts één woord te onthouden en toe te passen. Bovendien is nieuwe kleding niet nodig. Gun jezelf de complimenten en bestel dit bijzondere boek!

“gemakkelijk leesbaar en informatief” ~ Anne Rodenburg

GELIJK BESTELLEN

EERST EEN HOOFDSTUK LEZEN

Vlog van deze maand

Misverstand over kledingadvies: het is duur

Ziazan vlog

Neem contact op

Marielle Veerbeek
Molenveldstraat 153 in Weert
(06) 14 62 51 01
E-mail: info@ziazan.nl