Logo Ziazan Image Professionals

Transformatiecoach voor transgender vrouwen

Zo zie je er 10 kilo lichter uit

Niet alleen je gewicht bepaalt hoe zwaar je er uit ziet. Ook je kleding heeft grote invloed. Met deze tips oog je zonder lijnen 10 kilo lichter!

Draag aansluitende kleding

Te grote/wijde kleding geeft extra volume. In kleding waar je als een worstje ingepropt zit, toon je ook zwaarder. Welke maat je ook hebt: je kleding dient zonder te knellen je lichaamslijnen te volgen.

Laat je taille zien

Zonder taille lijkt je lichaam rechter en daardoor zwaarder. Heb je van jezelf (bijna) geen taille, creëer dan een optische taille. Een vestje dat op je middel eindigt, riem, siernaad, prinsessenlijn, er zijn veel manieren om een taille te suggereren.

Draag kleuren op de juiste plaats

Maak handig gebruik van licht en schaduw oftewel: afkleden. Dit doe je door donkere kleding te dragen op de plaatsen waar je geen aandacht wil en lichte op de plekken die je wilt accentueren. De donkere kleur hoeft maar één tint donkerder te zijn dan de lichte. Dan heb je al het gewenste effect. Je kunt dus afkleden met twee tinten geel. Mocht je geleerd hebben dat alleen zwart afkleedt, mag je deze regel vanaf nu vergeten!

Vermijd een overdaad aan horizontale lijnen

Horizontale lijnen verbreden en verkorten. Draag daarom geen brede horizontale streepdessins als je lang en slank wilt lijken. Maar er zijn meer zaken die horizontale lijnen creëren. Bijvoorbeeld je broekband, de onderkant van een top, zoom van je rok, naden in je kleding of een enkelbandje. Je benadrukt deze lijnen extra als je verschillende kleuren draagt. Recept voor lang en slank: alles in één kleur, zonder horizontale onderbrekingen. Dus ook geen zichtbaar randje wit been tussen rokzoom en bovenkant laars.

Kies het juiste model voor jouw lichaamsvorm

De één schittert in een strak kokerrokje, de ander krijgt er een gigantische bilpartij in. Kijk goed in de spiegel (nog beter: vraag een stijladvies) om te zien wat een kledingstuk voor je doet. Maakt het je lang en slank of voegt het 10 kg toe?

Liever nog wat hulp?

Twijfel je wat je aan moet trekken voor een afspraak? Heb je het gevoel dat je garderobe achterloopt, niet meer aansluit bij jouw persoonlijkheid of gewoon ronduit belabberd is? Investeer in het traject Unlock your Female Power: Boost your Style. Maak nu een afspraak!

Lees ook: afkleden, zo doe je dat!

online kleding kopen

 

Video afspelen

Dankjewel voor je bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Duurt het te lang? Bel me op 06-14625101.

Goed nieuws!

Je bent hier volledig anoniem.
Er wordt helemaal niets uitgewisseld met derden zoals Google of Bing.
Niemand kan achterhalen dat jij deze site bezocht hebt. 

Als je je naam invult in het contactformulier kan ik (en alleen ik) zien wie je bent.
Jouw privacy is gewaarborgd!