Wat elke vrouw met een beperkt kledingbudget moet weten

Je kledingbudget kan je maar één keer uitgeven. Wat is een goede manier om deze te beheren? Lees de blog en maak voortaan slimme keuzes!

Kledingbudget

Ben jij één van de gelukkigen die ongelimiteerd kleding kan kopen zonder de bodem van je portemonnee te zien? Ook met een onbeperkt budget (of misschien juist zelfs met) hoor ik vaak over een kast vol kleren maar niets om aan te trekken. Het ligt dus niet altijd aan het budget: ontevredenheid over je garderobe is een universeel verschijnsel. Vervelend als je maar een beperkt budget hebt en niet zomaar nieuwe items kunt kopen die je garderobe compleet zou kunnen maken. Tijd voor weloverwogen kledingbudgetbeheer!

80-20 regel

De 80-20 regel is een goede tool om je garderobe zorgvuldig op te bouwen. Tachtig procent van je kledingbudget besteed je aan key pieces die het fundament c.q. frame van je garderobe vormen. De resterende twintig procent mag je uitgeven aan spontane aankopen of trendgevoelige items.

De key pieces zoek je nauwgezet uit, passend bij je USP*. Ze vormen de basis, een investering voor de lange termijn. Tegelijkertijd hoef je je niet voortdurend in te houden als er een die-moet-ik-NU-hebben item voorbij komt. Ruimte voor impulsieve kortetermijnkeuzes is er ook.

De 80-20 regel is de perfecte balans tussen zorgvuldig geplande aankopen en spontane acties. Bovendien voelt het een stuk minder beperkend aan als bijvoorbeeld de 5-piece French wardrobe.

Look of Success

Weet je, ondanks je zorgvuldige kledingplanning, evengoed niet wat je aan moet trekken naar je zakelijke afspraken? Maak dan nu een afspraak. Ik zorg ervoor dat je zichtbaar wordt en straalt in de kleding die helemaal bij je past.

Lees ook: drie-factoren-die-jouw-usp-versterken

drie redenen waarom kleding een miskoop is

Video afspelen

Om jouw sociale transitie naar vrouw compleet te maken volg je mijn traject Unlock your Female Power: Boost your Style

Dankjewel voor je bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Duurt het te lang? Bel me op 06-14625101.

Goed nieuws!

Je bent hier volledig anoniem.
Er wordt helemaal niets uitgewisseld met derden zoals Google of Bing.
Niemand kan achterhalen dat jij deze site bezocht hebt. 

Als je je naam invult in het contactformulier kan ik (en alleen ik) zien wie je bent.
Jouw privacy is gewaarborgd!