Logo Ziazan Image Professionals

Kledingadvies voor transgender vrouwen

Aanbeveling door Shirley Simons, woonstylist bij Shirley's Sfeer

Via FamNet en FamBiss heb ik Marielle Veerbeek ontmoet van Ziazan. Als Image Professional weet zij als geen ander welke kracht er uitgaat van kleur.

Ik was niet specifiek op zoek naar een opleiding. Marielle verraste mij met de uitleg van de kleuren die ik had gekozen voor mijn oude visitekaartje. Deze kleuren vertelden precies wie en waar ik op dat moment was, zeer treffend. Deze diepere betekenis van kleur oversteeg het beeld en de kennis die ik tot dan toe over kleur had opgedaan. Het gaat niet alleen om wat kleur met je doet, maar ook waarom. Als woonstylist lever ik maatwerk en adviseer ik een persoonlijke huisstijl. Ik vond het waardevol te leren kleur bewuster in te zetten bij de inrichting van een interieur. Daarom besloot ik bij Marielle de opleiding te volgen.

Trots ben ik dat ik mijn diploma heb behaald. De cursusdagen waren zeer leerzaam en nuttig. Het werd door Marielle op een prettige manier gepresenteerd. Vriendelijk en met ruimte voor humor, doch serieus. De opbouw van het programma was gevarieerd. Het materiaal vond ik visueel aantrekkelijk en verhelderend. De opleiding heeft voor mij zeker een toegevoegde waarde. Niet alleen voor mijn werk, maar ook voor mijn eigen presentatie.

Mij is inmiddels duidelijk hoe ik met kleur een bepaald effect kan bereiken. De kleuren van mijn nieuwe logo, huisstijl en website zijn nu bewust samengesteld. Bovendien ben ik attenter bij mijn kledingkeuze. Zo was de cursus ook zeer handig voor het totaalplaatje; ik heb tevens een krachtiger uitstraling gekregen.

Bedankt, Marielle Veerbeek van Ziazan.

Aanbeveling van José M

Aanbeveling van José M Afgelopen zaterdag trok een afvaardiging transgender dames van TG040 (en een vrouwelijke partner van eentje daarvan) naar Ziazan in Weert voor

Lees verder »

Aanbeveling van Niclaa Boes

Aanbeveling van Niclaa Boes Omdat mijn werk veranderde, had ik een nieuwe, passende en vooral boodschap-ondersteunende garderobe nodig. Ik had Marielle tijdens een netwerkbijeenkomst ontmoet

Lees verder »

Aanbeveling door Henk Beljaars

In de eerste plaats hartelijk dank voor verrassende en gedetailleerde informatie over kleur. Goed gebracht, met veel detail en aanvullende informatie. De opleiding is te vergelijken met een fontein van kleur: voor iedereen een bewustwording over de persoonlijke kleur van het leven.

Lees verder »
Shirley Simons