5 tips om van een gewone outfit een feestoutfit te maken

Kerstborrels en nieuwjaarsrecepties. Vaak tijdens of vlak na werktijd. Natuurlijk wil je niet de inhoud van je garderobekast meesjouwen om tussentijds om te kunnen kleden. De oplossing: met een paar kleine handgrepen je dagelijkse werkoutfit omturnen naar een echte feestoutfit.

Tip 1

Glim en glans geven snel een partylook. De simpele zwarte blouse die je overdag aan hebt, pimp je met een mooie strassketting. Een paar flinke glinsterende oorbellen, een grote glanzende armband, met blingsieraden leuk je je werktenue direct op. Eenvoudig mee te nemen in je handtas: het neemt niet veel plaats in.

Tip 2

Draag een mooie panty. Een simpele werkoutfit wordt gelijk bijzonder met een aparte panty. Kies bijvoorbeeld voor een glinsterend exemplaar die je tussendoor op het toilet aantrekt. Past, net als de sieraden, vast ook prima in je handtas.

Tip 3

Drapeer een mooie sjaal bij wijze van stola over je blouse. Dat ziet er chique uit, zeker als je een smaakvolle pashmina gebruikt. Als de koude kantine de feestlocatie is, kan ik je het zeker aanbevelen.

Tip 4

Glans c.q. glim in je make-up doet het altijd goed. Upgrade je dagelijkse make-up door deze extra aan te zetten. Wat lipgloss, een iets fellere kleur lipstick, je ogen wat dikker omrand, een beetje glans aanbrengen op je jukbeen. Hoeft niet veel tijd te kosten en vraagt eveneens weinig ruimte in je tas.

Tip 5

Verander een kleinigheid aan je haar om je look te veranderen. Heb je bijvoorbeeld de hele dag je haar los gedragen, maak je je haar vast. Gebruik je hiervoor een opvallende sierklem, pas je gelijk tip 1 ook toe. Of laat het juist los hangen als je dagelijks een staart draagt. Denk ook eens aan een haarband of diadeem om een andere look te creëren.

Lees ook: tips voor feestoutfits

Kijk ook: in 1 minuut van dag naar avondkleding

ebook kleding combineren
ONWEERSTAANBARE OUTFITS
over de sleutel naar de allermooiste versie van jezelf

Of je nu een belangrijke zakenmeeting hebt, op date gaat, een etentje of een bruiloft hebt, voortaan zie jij er onweerstaanbaar uit! Een droombeeld? Nee, je hoeft slechts één woord te onthouden en toe te passen. Bovendien is nieuwe kleding niet nodig. Gun jezelf de complimenten en bestel dit bijzondere boek!

“gemakkelijk leesbaar en informatief” ~ Anne Rodenburg

GELIJK BESTELLEN

EERST EEN HOOFDSTUK LEZEN

Vlog van deze maand

Misverstand over kledingadvies: het is duur

Ziazan vlog

Neem contact op

Marielle Veerbeek
Molenveldstraat 153 in Weert
(06) 14 62 51 01
E-mail: info@ziazan.nl