Jouw Look of Success

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen die bewust aandacht besteden aan hun outfit, succesvoller zijn dan vrouwen die dit niet doen. Succes trek je aan. Letterlijk. Elke dag opnieuw maak jij met je kleding het verschil. Positief of negatief. Met het traject Look of Success kies jij de outfit die past bij jou!

Uitgangspunt

Afhankelijk van het doel van jouw afspraak kies jij bewust je outfit. Daarin hou je rekening met zowel je Uiterlijk, de Situatie en je Persoonlijkheid. Zo zet je je garderobe in voor jouw succes. Met kleding waarin jij je prettig voelt en die jouw zelfvertrouwen laat zien. 

Na afloop

 • kies jij bewust jouw professionele look
 • ondersteunt jouw kleding je doel
 • passend bij je uiterlijk
 • bij de situatie
 • en bij je persoonlijkheid

bovendien

 • krijg je complimenten
 • kost winkelen veel minder tijd
 • kan je zonder stress snel je dagelijkse outfit vinden
 • weet je hoe je moeiteloos kleedt

Ik had kleren in mijn kast maar nu heb ik een georganiseerde garderobe. Klinkt als weinig verandering maar is een wereld van verschil.

ja, ik wil mijn kleding voor me laten werken!

Look of Success Masterclass

In drie dagdelen leg jij de basis om bewust de kleding te kiezen die jouw doel dient. Alle aspecten van kleur- en kleding komen aan bod.

Wat doen we? 

Vooraf maak je enkele huiswerkopdrachten die we tijdens de Masterclass bespreken. De groep is klein en we gaan veel van en met elkaar leren. 

Je ontdekt 

 • hoe je je persoonlijkheid in je outfit legt
 • hoe je met kleding een afspraak kunt beïnvloeden
 • hoe je kleur voor je laat werken
 • welke kleuren je goed staan 
 • welke modellen je figuur flatteren

Je krijgt

 • veel handige, direct toepasbare tips
 • een persoonlijk samengesteld naslagwerk
 • een kleurenwijzer met jouw mooiste kleuren
 • begeleiding per telefoon en/of skype

Bovendien

 • houden we na twee maanden een opvolggesprek
 • krijg je 15% korting op een garderobecheck
 • en 20% korting op een personal shopsessie

Last but not least

 • Je voelt je geweldig in je outfits
 • en je krijgt complimenten omdat je er zo goed uitziet!

Masterclass in 2018
donderdag 15, 22 en 29 november van 19.00 tot 22.00 uur. 

Masterclass in 2019
dinsdag 12, 19 en 26 maart van 19.00 tot 22.00 uur.
woensdag 18, 25 september en 2 oktober van 19.00 tot 22.00 uur. 

Jouw investering is € 497 inclusief BTW.

Let op: ga bij je werkgever na of deze workshop vergoed kan worden. Dat kan uit het opleidingsbudget of vaak ook uit het door jou opgebouwde (individueel keuze-)budget bij je werkgever. Voor zelfstandigen is deze training aftrekbaar.

Doe mij maar de Masterclass

Individuele meerdaagse trajecten

Is een eendaagse VIPdag je te veel, kan je ook in lager tempo een traject volgen. Je wordt tussendoor intensief door mij ondersteund. 

Look of Success brons
1 dagdeel
Look of Success zilver
4 dagdelen 
Look of Success goud
10 dagdelen

Modules

 • Kleuranalyse
 • Stijladvies

extra

 • een persoonlijk samengesteld naslagwerk
 • kleurenwijzer met jouw mooiste kleuren

€ 197

 

Modules

 • Kleuranalyse
 • Stijladvies
 • Persoonlijkheid in kleding leggen
 • Outfits aanpassen aan de situatie

extra’s

 • een persoonlijk samengesteld naslagwerk
 • kleurenwijzer met jouw mooiste kleuren
 • begeleiding per telefoon en/of skype
 • een half jaar extra ondersteuning

€ 847

 

Modules

 • Kleuranalyse
 • Stijladvies
 • Persoonlijkheid in kleding leggen
 • Outfits aanpassen aan de situatie
 • Garderobecheck bij je thuis
 • Samen winkelen

extra’s

 • een persoonlijk samengesteld naslagwerk
 • kleurenwijzer met jouw mooiste kleuren
 • begeleiding per telefoon en/of skype
 • het e-book: Kleding combineren, zo doe je dat
 • een jaar extra ondersteuning

bonus

 • uitnodiging voor de VIP shopdagen

€ 1997

 

Ik wil de Look of Success!

 

Het traject met Marielle heeft mij onverwacht veel gebracht. Ik zie mijzelf als iemand die vooral de binnenkant telt en weinig belang hecht aan de buitenkant. Ik ga voor naturel, weinig poespas en weinig opsmuk. Voorheen boeide kleding mij niet. Mijn oog viel in de winkel vooral op kleding die niet flatteerde. Simpelweg omdat ik geen flauw idee had waar ik op moest letten. Een duiveltje op mijn schouder fluisterde daarbij in mijn oor dat het toch niet mooi zou worden.

Winkelen vond ik dan ook een crime; ik kwam er vaak totaal gedeprimeerd van terug. Ik ben “aankleding” als iets leuks en boeiends gaan zien. Iets waar ik mee kan spelen en subtiel mee kan beïnvloeden.

Ik weet nu veel beter – en op het eerste gezicht – welke kleding me zal staan en welke niet. Tevens weet ik het waarom wat heel verhelderend is Dat betekent dat ik geen “foute” kleding uit het winkelrek meer pak en aantrek, om daar vervolgens compleet gedeprimeerd van te raken. Als ik nu iets zie wat ik leuk vind, kan ik snel afwegen of het bij mij past of niet. Dat scheelt veel tijd.

De Masterclass was heel concreet. De grootste verrassing: nu heb ik zin om te gaan winkelen. Daarvoor was het echt een moeten. Bovendien voel ik me veel mooier, omdat ik weet dat ik passende kleding draag. Ik kijk nu met veel meer plezier in de spiegel!

 

Wieke Lefeber
LEF! Coaching
Coach/trainer