Waarom een Image Professional om advies vragen?

Wat is de toegevoegde waarde van een Image Professional? Je kunt toch zelf outfits bij elkaar zoeken, dat hoeft een ander toch niet voor je te doen?

Zelf doen of uitbesteden

Ja, je kunt veel zelf. Op internet en in de bieb is enorm veel informatie over alle mogelijke onderwerpen te vinden. Dus als je af wilt vallen, kan je je eigen dieet samenstellen. Je kunt een website bouwen, verzekeringen afsluiten, een tuin ontwerpen of zelf je geld beleggen.

Met het risico dat het resultaat tegenvalt. Mogelijk maak je zelfs een essentiële fout, met alle gevolgen van dien.

Of je roept een expert in. Deze heeft oplossingen die je zelf niet kan bedenken, is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en houdt rekening met zaken die jij vergeet. Het scheelt ook uren want alles zelf uitzoeken kost bakken met tijd. Ik zou een halve dag bezig zijn om mijn website aan te passen, mijn sitebouwer heeft het zo gepiept. En bij het zien van het  ontwerp van de tuinarchitect constateerde ik dat ik in mijn eigen kladje de verlichting was vergeten. Foutje, bedankt.

Je kunt ook niet overal specialist in zijn. Het – weliswaar gratis – door mijn moeder geknipte bloempotkapsel uit mijn jeugd wil ik nooit meer. Sorry mam. Tegenwoordig ga ik naar een goed opgeleide kapper, ook al kost dat geld.

Niet alleen bij pech

Soms schakel je een specialist preventief in. Je gaat met je auto voor onderhoudsbeurten naar de garage, niet slechts als er iets kapot is. De tandarts bezoek je ook regelmatig (toch?), niet alleen bij kiespijn. Naar sommige specialisten ga je als investering in jezelf, denk aan een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste.

En soms heb je ze nodig om verder te komen. Wie kent iemand die al talloze dieetpogingen had gedaan maar pas afviel toen zij door een coach werd begeleid? In theorie kan je prima zelf lijnen, de praktijk wijst dikwijls anders. Alle kant-en-klare diëten ten spijt, om een (blijvend) resultaat te boeken hebt je vaak iemand nodig die uit ervaring weet welke aanpak jij specifiek nodig hebt. Die je bewust maakt van je blinde vlekken en wijst op jouw potentieel. En dan… lukt het ineens wel.

Geen bewijs van compleet onvermogen

Kortom, het is normaal om een expert te vragen. Ook voor je outfits. Niet omdat je zelf niets van bakt; je doet waarschijnlijk al heel veel goed. Echter, voor de laatste cruciale stap – waardoor je outfits echt het visitekaartje van jezelf worden – is een image professional de aangewezen specialist. Om het verschil te maken tussen gewoontjes en stralend. Het verschil tussen niet opgemerkt worden en zichtbaar zijn.

Een imago coachingstraject is een investering. In jezelf, in je garderobe en in de toekomst. Het resultaat is een goed georganiseerde, efficiënt samengestelde, functionele garderobe die jou vertegenwoordigt.

De maatschappij wordt steeds visueler. Zorg dat je looks en uitstraling zijn zoals je wenst dat men jou ziet. Maak vandaag nog een afspraak met mij.

Om jouw sociale transitie naar vrouw compleet te maken volg je mijn traject Unlock your Female Power: Boost your Style

Dankjewel voor je bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Duurt het te lang? Bel me op 06-14625101.

Goed nieuws!

Je bent hier volledig anoniem.
Er wordt helemaal niets uitgewisseld met derden zoals Google of Bing.
Niemand kan achterhalen dat jij deze site bezocht hebt. 

Als je je naam invult in het contactformulier kan ik (en alleen ik) zien wie je bent.
Jouw privacy is gewaarborgd!