Vandaag is rood

Twee jaar geleden heb ik een knalrode trenchcoat gekocht. Zo eentje die lekker opvalt als je ergens binnenkomt. Wat was ik blij met mijn aankoop! Maar tijdens het begin van de coronaperiode kon ik deze jas niet aan.

Niet letterlijk, hij paste nog prima. Onopzettelijk pakte ik telkens mijn onopvallende, donkergroene regenjas als ik naar buiten ging. Met de gedachte dat deze jas tenminste goed waterdicht was, in tegenstelling tot de rode trenchcoat. Niet dat dat me in voorgaande jaren ook maar enigszins had tegengehouden. Ik droeg de rode jas gewoon. Maar nu was het opeens een belangrijk argument geworden.

Ik had niet in de gaten wat dit aan mij wilde vertellen.

Pas nadat ik voor mezelf had toegegeven dat de hele situatie me veel meer energie kostte dan ik wilde erkennen, viel het kwartje. Ik had niet alleen de rode jas in de ban gedaan. ALLE rode kleding lag onvindbaar diep in mijn kast verstopt. Oeps.

Ik was verder richting burn-out dan ik wilde toegeven. Vandaar dat ik het roer om moest gooien met een tijdelijke baan in loondienst als uitkomst. De weg omhoog was begonnen.

Na een paar weken begon ik weer beter in mijn vel te zitten. Ineens was de rode trenchcoat weer op mijn netvlies. Ik kwam er achter dat ik maar weinig rode kleding bezat terwijl ik merkte dat ik wel behoefte aan had.

Dus heb ik een rode trui gebreid. Twee vliegen in één klap: ik ben dol op breien en een lekker warme trui komt altijd wel van pas. (Dat hebben mijn huisgenoten geweten want deze winter woonde ik zo’n beetje in die trui). Bovendien heb ik een rode blouse gekocht toen we nog mochten winkelen. En nee, deze is niet naar achteren verdwenen.

Nu heb ik dat rood niet meer zo hard nodig. Ik draag het uiteraard nog wel maar niet meer zo veel als een paar maanden geleden. Het heeft zijn doel gediend; een tekort aan energie is geen issue meer.

 

Kleur is een krachtig medium

Ik blijf me verbazen dat kleur zo’n krachtig medium is. Kleuren kunnen niet liegen. Intuïtief gekozen kleuren vertellen je wat je echt wilt. Soms subtiel, soms speels, soms keihard. Kleuren geven antwoord op je vragen. Maken issues en hoe je daarin staat helder. Of houden je een spiegel voor. Moet je het wel willen zien maar daar kan ik je bij helpen

Ik ben echt super enthousiast over de nieuwe tool. Aan de hand van vijf vragen doorlopen we een proces. Ik stel de vraag, jij kiest een kleur. Met soms verrassende uitkomsten wat die kleur aan jou vertelt.

Ik merk dat als ik hier mee werkt, mensen echt stappen maken. En dat in één sessie. Dus heb jij ook een issue of vraag waar je vanuit jouw diepste kern inzicht op wilt, maak een afspraak met mij. Samen maken wij jouw doorbraak waar.

Om jouw sociale transitie naar vrouw compleet te maken volg je mijn traject Unlock your Female Power: Boost your Style

Dankjewel voor je bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.
Duurt het te lang? Bel me op 06-14625101.

Goed nieuws!

Je bent hier volledig anoniem.
Er wordt helemaal niets uitgewisseld met derden zoals Google of Bing.
Niemand kan achterhalen dat jij deze site bezocht hebt. 

Als je je naam invult in het contactformulier kan ik (en alleen ik) zien wie je bent.
Jouw privacy is gewaarborgd!