Wat is personal shoppen?

Wat is personal shoppen? Je kunt dit op verschillende manieren aanpakken.

De eerste manier: je inventariseert de garderobe van de dame, kijkt wat ze nodig heeft voor werk en vrije tijd en gaat met een zak geld kleding voor haar kopen.

De tweede manier: je gaat met iemand samen winkelen. Van te voren maak je evengoed de inventarisatie maar het verschil is dat de klant bij het shoppen aanwezig is.

Ik ga voor de tweede manier. En dat doe ik met reden. Ik gebruik de collectie in de winkel om te laten zien wat ook leuk bij iemand staat maar wat ze nog niet in de kast heeft hangen. Een andere stijl bijvoorbeeld. Of een kleur die haar geweldig staat maar waar ze nog niet aan heeft gedacht. Ik kan gelijk de theorie nog een keer doornemen. En het in de praktijk laten zien. Laten zien hoe je kleding combineert. Met hetgeen ze thuis al heeft maar ook combinaties die net buiten het gebruikelijke vallen.

Maar er is nog een tweede reden waarom ik altijd samen met iemand winkel. Ik ben een ei met maten. Je zult zien dat als ik met een zak geld op stap ga, de klant helemaal tevreden is over wat ik heb uitgezocht. De kleur, de stijl, de combinaties, alles zal kloppen.

Maar het zal mogelijk niet passen. Letterlijk dan. Ik kan slecht schatten of iets de goede maat heeft. Op de maatlabeltjes afgaan heeft weinig zin. Je weet zelf ook wel dat bij het ene merk je twee maten kleiner moet hebben dan bij het andere. Dus daar heb ik niets aan. Blijft over dat het gepast moet worden.

Nu heb ik gelukkig het geduld hiervoor. Ik ken collega’s die er niet aan moeten denken samen met een klant te winkelen. Ik zie het als een mogelijkheid om nog meer kennis te delen. Dus wil je ook eens een onafhankelijk professioneel shop advies? Geen miskopen meer? Maak met mij een afspraak

 
ebook kleding combineren
ONWEERSTAANBARE OUTFITS
over de sleutel naar de allermooiste versie van jezelf

Of je nu een belangrijke zakenmeeting hebt, op date gaat, een etentje of een bruiloft hebt, voortaan zie jij er onweerstaanbaar uit! Een droombeeld? Nee, je hoeft slechts één woord te onthouden en toe te passen. Bovendien is nieuwe kleding niet nodig. Gun jezelf de complimenten en bestel dit bijzondere boek!

“gemakkelijk leesbaar en informatief” ~ Anne Rodenburg

NU BESTELLEN

Lees gratis het hoofdstuk “Passend bij jouw persoonlijkheid”

Vlog van deze maand

Misverstand over kledingadvies: het is duur

Ziazan vlog

Neem contact op

Marielle Veerbeek
Molenveldstraat 153 in Weert
(06) 14 62 51 01
E-mail: info@ziazan.nl