Uitverkoopangels

Voel jij je ook zo content als je voor een prikkie een leuk item hebt gescoord in de uitverkoop? Ik in ieder geval wel. En in de uitverkoop kan je stukken aanschaffen die anders buiten je budget liggen. Maar... stevig shoppen tijdens de uitverkoop heeft ook een paar haken en ogen.

De kleding staat je eigenlijk niet

In je enthousiasme over je vondst word je soms minder kritisch. Kijk ook bij uitverkoopkleding of

  • de snit je de goede delen van je figuur accentueert en de mindere verdoezelt
  • de kleur in je kleurenpalet zit
  • de maat klopt

Ik betrapte mezelf er ook wel eens op. Kijk eens wat een geinige opdruk en het is maar 5 euro. Maar de halslijn paste niet bij mijn gezichtslijnen. Dan is het effect niet geweldig. Of ik kocht een iets te groot vest omdat deze zo schattig was. Naderhand ergerde ik me dat het zo wijd was. Vervolgens bleef het in de kast liggen. Inmiddels heb ik geleerd dat het niet slim is kleding te kopen die niet past of kleurt. Maar het blijft opletten, verleiding ligt op de loer.

Budget

Al die - kleine - bedragen bij elkaar kunnen aardig optellen. Bepaal vooraf je limiet en hou je er aan. Wil je het maximale uit je budget halen, lees ook mijn blog veel wensen maar geen budget?.

Afwijkende stijl

Wat je niet in het rijtje tegenkomt, is een afwijkende stijl van de kleding. Als de snit, maat en kleur klopt, kan het juist verfrissend zijn om eens iets heel anders dan gewoonlijk te kopen. Je stijl en smaak veranderen door de jaren heen. De uitverkoop is een prima moment om (voorzichtig?) te kijken of je een nieuwe richting in wilt slaan.

Ook met een professioneel oog winkelen? Maak een afspraak met mij voor een personal shopsessie!

Lees ook: tien goedkope T-shirts of een dure

drie vragen als je kleding koopt

Ziazan vlog

ebook kleding combineren
ONWEERSTAANBARE OUTFITS
over de sleutel naar de allermooiste versie van jezelf

Of je nu een belangrijke zakenmeeting hebt, op date gaat, een etentje of een bruiloft hebt, voortaan zie jij er onweerstaanbaar uit! Een droombeeld? Nee, je hoeft slechts één woord te onthouden en toe te passen. Bovendien is nieuwe kleding niet nodig. Gun jezelf de complimenten en bestel dit bijzondere boek!

“gemakkelijk leesbaar en informatief” ~ Anne Rodenburg

GELIJK BESTELLEN

EERST EEN HOOFDSTUK LEZEN

Vlog van deze maand

Misverstand over kledingadvies: het is duur

Ziazan vlog

Neem contact op

Marielle Veerbeek
Molenveldstraat 153 in Weert
(06) 14 62 51 01
E-mail: info@ziazan.nl