Het verschil

Een aantal jaren geleden gaf ik al kleur- en kledingadvies. Maar mijn bedrijf kwam niet goed van de grond. Ik durfde niet in mijzelf te geloven, dacht niet dat ik de wereld echt wat te bieden had. Ik hield mezelf klein. Ik wist wel dat ik meer in me had. Maar iets in mij hield me tegen. 

Ik baalde ervan. Ik had al verschillende coachsessies gehad maar ik kwam steeds niet echt verder. Tot ik de Colour Coach opleiding deed. Dat was voor mij een enorme stap vooruit. Niet alleen zakelijk, vooral ook persoonlijk.

Ik leerde kleur op een andere manier te gebruiken. Tot dan toe was kleur voor mij vooral 'er mooi aan de buitenkant uit zien'.

Zo ben ik bijvoorbeeld oranje gaan dragen (volgens de kleuranalyse absoluut niet mijn kleur, lag dus ook niet in mijn kast) om spontaner en zelfverzekerder te worden. De eerste twee keren kreeg ik hartkloppingen ervan, zo sterk was het effect. Maar ik begon me sterker en meer gezien te voelen.  

Een tijdje later kreeg ik bevestiging dat ik inderdaad veranderd was. Het was dus niet alleen mijn eigen gevoel - hoewel alleen dat al waardevol is -  het was ook merkbaar voor anderen. Het gebeurde na een presentatie. Het was erg gezellig en aan het eind, tijdens het vragenkwartiertje, kwamen ook vragen over Colour Coaching. Ik vertelde het publiek dat ik oranje ben gaan dragen omdat ik graag wat spontaner in de omgang met mensen wilde worden. 

Na afloop kwam een dame op me af. "Ja," zegt ze, "het klopt dat je spontaner bent geworden. Ik was 1,5 jaar geleden bij een andere presentatie van je. En ik heb vanavond het verschil gezien." 

 
ebook kleding combineren
ONWEERSTAANBARE OUTFITS
over de sleutel naar de allermooiste versie van jezelf

Of je nu een belangrijke zakenmeeting hebt, op date gaat, een etentje of een bruiloft hebt, voortaan zie jij er onweerstaanbaar uit! Een droombeeld? Nee, je hoeft slechts één woord te onthouden en toe te passen. Bovendien is nieuwe kleding niet nodig. Gun jezelf de complimenten en bestel dit bijzondere boek!

“gemakkelijk leesbaar en informatief” ~ Anne Rodenburg

NU BESTELLEN

Lees gratis het hoofdstuk “Passend bij jouw persoonlijkheid”

Vlog van deze maand

Misverstand over kledingadvies: het is duur

Ziazan vlog

Neem contact op

Marielle Veerbeek
Molenveldstraat 153 in Weert
(06) 14 62 51 01
E-mail: info@ziazan.nl