Een wereld te winnen

Eén van de leukere opdrachten vind ik kledingadvies geven op een open dag. Of een ladies night of zoals laatst, in een winkelcentrum op koopzondag.

Je komt mensen tegen die je anders niet ontmoet zou hebben. Ik kan me een mevrouw herinneren die ik heb geholpen met het verdoezelen van haar dikke buik. Na verschillende zwangerschappen was haar buik flink in omvang toegenomen. Logisch als dat tijdens je zwangerschap gebeurt, maar vervelend als je buik na de bevalling niet meer wil krimpen naar zijn oude afmetingen. Afvallen hielp niet, haar buik bleef. Ze baalde er enorm van en overwoog zelfs een operatie om haar buik te verkleinen.

Toch fijn dat ik haar flink wat tips heb kunnen geven. Ze had zich niet gerealiseerd dat je met kleding ook een boel kunt bereiken. Een operatie is niet de enige optie. Omdat ik een spiegel bij me had, heb ik haar gelijk kunnen laten zien wat de verschillen zijn.

Zo trok zij bijvoorbeeld haar top helemaal naar beneden. Deze werd daardoor erg lang en kwam tot onder haar billen. En omdat het een strakke top was, kwamen al haar rondingen... wat zal ik zeggen… volledig tot hun recht. Door de top wat omhoog te trekken en te laten plooien op haar buik, leek deze gelijk een stuk kleiner. Zo simpel kan het zijn. En had ze al over corrigerend ondergoed nagedacht?

Ze viel bijna om van verbazing: waarom weet ik dat soort dingen niet? Tsja, daarom sta ik hier. Om je het te leren. Hoe je met camoufleren en op de juiste plaatsen een accent te leggen de aandacht kunt afleiden van minder geslaagde zones.

Daar verbaas ik me weer over. Je zou toch zeggen dat na alle tv-programma’s en tijdschriftartikelen mijn vak bekend moet zijn. Blijkbaar dus niet. Er is nog een complete wereld te winnen. Maar ik ga deze strijd met plezier aan.

Maak een afspraak als je ook met een figuurprobleem zit. Want er zijn ook oplossingen voor jou.

ebook kleding combineren
ONWEERSTAANBARE OUTFITS
over de sleutel naar de allermooiste versie van jezelf

Of je nu een belangrijke zakenmeeting hebt, op date gaat, een etentje of een bruiloft hebt, voortaan zie jij er onweerstaanbaar uit! Een droombeeld? Nee, je hoeft slechts één woord te onthouden en toe te passen. Bovendien is nieuwe kleding niet nodig. Gun jezelf de complimenten en bestel dit bijzondere boek!

“gemakkelijk leesbaar en informatief” ~ Anne Rodenburg

GELIJK BESTELLEN

EERST EEN HOOFDSTUK LEZEN

Vlog van deze maand

Misverstand over kledingadvies: het is duur

Ziazan vlog

Neem contact op

Marielle Veerbeek
Molenveldstraat 153 in Weert
(06) 14 62 51 01
E-mail: info@ziazan.nl