Alleen handbagage en dagelijks representatief maar anders verschijnen

Topmanager Sonja ging voor haar bedrijf regelmatig een paar dagen op zakenreis. Meestal drie dagen, volgepland met vergaderingen en andere afspraken. Van begin tot eind moest ze er representatief uitzien en bij voorkeur met diverse looks. Handbagage is echter klein. Ze vroeg tips om zo efficiënt mogelijk met de beperkte ruimte om te gaan.

De truc is om je items zo te selecteren dat je alles met elkaar kunt combineren.

Zo zocht ik voor Sonja een minigarderobe uit die veel mogelijkheden bood. Deze bestond uit slechts zes items:

- 2 jurken
- 2 jasjes
- een infomeel vest
- een paar neutrale pumps die overal bij passen

In haar koffer gingen een jurk, het vest en een jasje. De rest had ze aan. Er bleef daardoor genoeg ruimte over voor de overige noodzakelijk items zoals accessoires en toiletartikelen. Toen bleek dat er nog plaats was voor een extra paar elegante pumps, was het chique afscheidsdiner eveneens voorzien van een adequate outfit. Lees ook de tips hoe je van een gewone outfit een feestoutfit kunt maken

Tijdens de reis kon Sonja, door van jurk en/of jasje te wisselen, nog drie andere outfits presenteren.

Door de meegenomen accessoires viel het nauwelijks op dat de kleding ‘hergebruikt’ werd. Zelfs voor het informele dagelijkse afzakkertje in de lounge had ze verschillende outfits.

Vind jij koffers inpakken ook een crime? Vraag mij voor jouw persoonlijke inpaktips. Nemen we bovendien alles door voor een efficiënte, goed georganiseerde en functionele garderobe. Heb je tevens geen keuzestress meer voor alle andere gelegenheden.

Lees ook: slim je vakantiegarderobe kiezen

Ziazan vlog

 
ebook kleding combineren
ONWEERSTAANBARE OUTFITS
over de sleutel naar de allermooiste versie van jezelf

Of je nu een belangrijke zakenmeeting hebt, op date gaat, een etentje of een bruiloft hebt, voortaan zie jij er onweerstaanbaar uit! Een droombeeld? Nee, je hoeft slechts één woord te onthouden en toe te passen. Bovendien is nieuwe kleding niet nodig. Gun jezelf de complimenten en bestel dit bijzondere boek!

“gemakkelijk leesbaar en informatief” ~ Anne Rodenburg

NU BESTELLEN

Lees gratis het hoofdstuk “Passend bij jouw persoonlijkheid”

Vlog van deze maand

Misverstand over kledingadvies: het is duur

Ziazan vlog

Neem contact op

Marielle Veerbeek
Molenveldstraat 153 in Weert
(06) 14 62 51 01
E-mail: info@ziazan.nl