Logo Ziazan Image Professionals

Kledingadvies voor transgender vrouwen

Aanbeveling door Henk Beljaars, Inzigd

In de eerste plaats hartelijk dank voor verrassende en gedetailleerde informatie over kleur. Goed gebracht, met veel detail en aanvullende informatie. De opleiding is te vergelijken met een fontein van kleur: voor iedereen een bewustwording over de persoonlijke kleur van het leven. 

In korte tijd werd mij duidelijk hoe je kleur toepast. Ook heb ik het effect van kleur op mijzelf en anderen ervaren. Zelfs ik – als nuchter iemand – was verrast. Het was daarmee voor mij niet alleen een cursus met de juiste informatie. Het heeft mij duidelijk gemaakt dat kleuren en het gebruik ervan past in de strategieën van het leven. 

Aanbeveling van José M

Aanbeveling van José M Afgelopen zaterdag trok een afvaardiging transgender dames van TG040 (en een vrouwelijke partner van eentje daarvan) naar Ziazan in Weert voor

Lees verder »

Aanbeveling van Niclaa Boes

Aanbeveling van Niclaa Boes Omdat mijn werk veranderde, had ik een nieuwe, passende en vooral boodschap-ondersteunende garderobe nodig. Ik had Marielle tijdens een netwerkbijeenkomst ontmoet

Lees verder »

Aanbeveling door Henk Beljaars

In de eerste plaats hartelijk dank voor verrassende en gedetailleerde informatie over kleur. Goed gebracht, met veel detail en aanvullende informatie. De opleiding is te vergelijken met een fontein van kleur: voor iedereen een bewustwording over de persoonlijke kleur van het leven.

Lees verder »
Henk Beljaars