Wat vinden anderen van Marielle? Lees hun aanbeveling!
Jouw aanbeveling kan je onderaan met ons delen. 

 

77 Responses to “Aanbevelingen”

 1. Familie Roefs

  Als gezin hebben we van Mariëlle een prachtige workshop gekregen! Wat de workshop zo leuk en goed maakte was de afwisseling door eerst te kijken naar welke ondertoon je hebt in je gezicht(koud of warm) en daarna welke kleuren en vormen bij je passen. Ieder kreeg een persoonlijke kleurenkaart waarop staat welke basiskleuren je nog meer laten stralen en met welke kleur je dit kan combineren in accesoires. Heel verrassend was te horen welke kleuren bij je pasten die je op het eerste oog zou afkeuren, zoals de kleur geel. Ook detalis om slanker of langer te lijken waren fijn om te weten. Je merkt aan alles dat Marielle er veel over weet en professioneel blijft door termen als lelijk/mooi te vermijden. Dat brengt een objectief beeld. Ze speelt heel erg in op de vraag die naar voren komt uit het vragenformulier en dat geeft de workshop nog meer richting en krijg je antwoorden op je vragen. Als laatste maken de verschillende invalshoeken het afwisselend en levert dat de meeste nieuwe informatie op over hoe je het beste kan kleden. Kortom, een zeer leuk,actieve en inspirerende workshop gehad. Als je meer over jezelf wilt weten, dan is dit een aanrader!

  Beantwoorden
  • Marielle Veerbeek

   Hallo familie Roefs,

   Leuk dat jullie zo genoten hebben. Het was leuk om ook dieper op het imago en hoe je overkomt in te gaan als aanvulling op het kleur- en stijladvies. Hopelijk durven jullie nu wel geel te dragen. Jullie weten nu welke tint je moet kiezen. En heb je toch nog vragen, stel ze.

   Beantwoorden
 2. Yvonne Gorissen

  Na vele miskopen qua kleding heb ik de stap genomen om een kleur -en stijladvies aan te vragen bij Marielle. Eind oktober was het gesprek. Dit was een goede keuze. Ik ben heel enthousiast…..Marielle is getalenteerd in kleuren en stijl. Ik heb het geld al bijna terug verdiend 🙂 , want de impulsieve aankopen tijdens de uitverkoop laat ik nu meer aan me voorbij gaan. Ik selecteer op mijn persoonlijke lijnen en kleuren. Ik zie nu ook beter de kledingcombinaties in mijn eigen kledingkast. De dag na het bezoek, was het eerste compliment over mijn kleding al op zak! Marielle bedankt!

  Beantwoorden
  • Marielle Veerbeek

   Inmiddels ben je uitgeloot als winnaar van het personal shoppen. Ik heb veel plezier gehad om met jou te winkelen. En, gezien de hoeveelheid die jij hebt gekocht, kan je er voorlopig weer helemaal tegenaan.

   Beantwoorden
 3. Marion Clement

  Afgelopen 24 september was het zover; Mijn kleuranalyse en stijladvies! Ongelofelijk veel informatie en tips binnen een kort tijdsbestek! Gelukkig ook alles op papier mee naar huis gekregen om zelf aan de slag te gaan. Ik kan het iedereen aanbevelen!! Mariëlle, heel erg bedankt!!
  Groetjes

  Beantwoorden
 4. Thea Bergh

  hoi Marielle, heel leuk E-book. IK zal er zeker vaak gebruik van maken.

  Beantwoorden
 5. Marianne Houben

  Dank je wel voor het kleurenconsult dat je me gegeven hebt. Ik ben op jouw advies begonnen met roze te dragen en wat word ik er blij van! Ik had niet verwacht dat een andere kleur dragen zoveel invloed zou hebben. Ik probeer nu meer af te wisselen maar ik merk dat ik toch gauw weer teruggrijp naar het oude. Komt vast wel goed, moet nog een beetje wennen. Maar het begin is er en dat voelt enorm goed.

  Beantwoorden
  • Marielle Veerbeek

   Jij ook bedankt, Marianne!. Het was heel prettig om met jou te werken. Het gaat vast wennen, net zoals je zegt. Alle verandering is in het begin moeilijk. Over drie maanden, bij het vervolgconsult, hoor ik wat het je heeft gebracht. Maar dat het iets heeft gebracht, staat nu al vast.

   Beantwoorden
 6. Brigitte Pinter

  .. Sloeg de spijker wel op de kop … het consult….. Iedere keer weer…. Heb je al aanbevolen…meteen bij thuiskomst.

  Beantwoorden
 7. Marlies

  Ik was al een tijdje ontevreden over mijn kleding en had al van alles geprobeerd. Maar het was het telkens toch net niet. Na advies van Marielle weet ik het wel: ik heb te weinig basis stukken. Ze heeft me op een vriendelijke en duidelijke manier laten zien wat er ontbrak. Het vakantiegeld is nu binnen en ik kan gaan shoppen. Dank je wel voor je prettige hulp en ik kan je van harte aanbevelen.

  Beantwoorden
  • Marielle Veerbeek

   Hallo Marlies,

   Ik zou zeggen: shop ze! Het is nu de tijd om mooie items voor weinig geld te kopen. Hou het lijstje in je achterhoofd en ga ook eens naar winkels waar je normaal gesproken niet gauw naar binnen loopt. Soms sta je verrast wat je tegenkomt. En nu je weet wat er nog nodig is, kan je gericht zoeken.

   Beantwoorden
 8. Brigitte Pinter

  Als je advies van Marielle Veerbeek krijgt, behoren je eigen missers tot het verleden. Kleding kopen doe je toch wel, het is toch slim dat je nu wel weet hoe je optimaal tot je recht komt? Het is een investering in jezelf, waardoor je NU geen geld meer weggooit. Superleuk om uiteindelijk tiptop voor de dag te komen. Ik zeg DOEN.

  Beantwoorden
  • Marielle Veerbeek

   Hallo Brigitte,
   Je staat nog aan het begin van je nieuwe garderobe. Jouw sociale kant was al zichtbaar in je kleding, jouw kracht nog niet. En die heb je, dat is wel gebleken. We hebben een aantal items besproken die voor jou een goede aanvulling zijn, zoals een leren jas en jeans. Ga hier rustig naar op zoek. En laat het me weten als je nog vragen hebt.

   Beantwoorden
 9. Liesbeth

  Ik heb genoten van het kleding- en kleuradvies van Mariëlle. Haar passie en enthousiasme voor het vak waren heel duidelijk zichtbaar. Door haar positieve manier van benoemen van mijn sterke (maar ook zwakkere) punten, voelde ik me op en top vrouw toen ze weer bij me ging. Ze heeft heel veel kennis van haar vak en brengt dat op een bijzonder mooie manier over. Ik wens Mariëlle veel succes met haar verdere toekomst en ik zal haar zeker aanbevelen in mijn netwerk.

  Beantwoorden
  • Marielle Veerbeek

   Hallo Liesbeth,
   Je bent niet de enige die genoten heeft. Ik vond het bijzonder om te zien hoe jij binnen jouw vakgebied met kleur omgaat. Lees de boeken die ik je heb aangeraden eens door. Misschien krijg je nog meer nieuwe inzichten die je kunt gebruiken in je spirituele praktijk.
   Marielle

   Beantwoorden
 10. Hetty

  Marielle is vorige maand bij mij geweest voor een garderobeadvies. Mijn kast was overvol en er moest echt iets gebeuren. Ze was streng en heeft een heleboel kleren weggedaan. Daar had ik in het begin wel moeite mee want ik wist niet meer wat ik aan moest trekken. Marielle heeft me een nieuwe manier geleerd om naar kleding te kijken. Het was even wennen maar ik heb flink geoefend en nu kan ik zelf ook leuke combinaties vinden. Ze heeft me laten zien wat er ontbrak in mijn garderobe (namelijk goede basisstukken) en die heb ik in de afgelopen weken gekocht. Al met al was het leuke ervaring en ben ik een hoop wijzer geworden. Mijn zus vindt ook dat ik er veel beter uitzie. Dus bedankt voor het advies. Dit kan ik iedereen aanbevelen.

  Beantwoorden
  • Marielle Veerbeek

   Hallo Hetty,
   Ik zag dat je moeite had met kleding weg doen. Wat ik enorm knap van je vond is dat je je er uiteindelijk overheen zette en het toch deed. Je kunt het gebloemde jasje trouwens ook combineren met de groene broek en top. Probeer maar eens. En als je nog vragen hebt, je kunt ze altijd stellen.
   Marielle

   Beantwoorden
 11. m.christa wenneker

  Beste Marielle,

  Hartelijk dank voor jouw waardevolle adviezen. Ik heb er veel aan gehad.

  Zo combineer ik nu beter en meer, en ook wat gedurfder; zowel met kleding, als met accessoires.
  Hierdoor heb ik meer tijd, ik heb minder miskopen, een goed gevoel over mijn uiterlijk, en ik krijg
  meer complimentjes. En bovenal klopt ‘buiten’ nu met ‘binnen’, en dat voelt goed.

  Hartelijk dank,
  Christa

  Beantwoorden
  • Marielle Veerbeek

   Hallo Christa,

   Je was bang dat veel niet kon omdat je niet alle stoffen kan verdragen. Leuk om te lezen dat je, ondanks je beperkte garderobe, complimentjes krijgt. Blijf lekker combineren en vergeet vooral niet die leuke ketting (je weet wel welke) vaak te dragen.
   Marielle

   Beantwoorden
 12. Marga

  Hallo Mariëlle,

  In verband met verandering van baan die meer “zichtbaarheid” van mij vraagt, ben ik blij met jouw tips en trucs. Regelmatig kijk ik nog in de workshop- map.
  Ik heb erg veel positieve reacties gehad op mijn interviews in bladen en voor tv over mijn uiterlijke verschijning.

  Nogmaals dank. Groetjes, Marga

  Beantwoorden
 13. Ankie

  hoi Marielle,
  Ik ben nog niet in de gelegenheid geweest om een en ander te vermaken. Maar… ik ben wel gaan shoppen en ben vol voor kleur gegaan.
  Inmiddels ben ik een knalrode broek, een kleurige psychedelische top en een knalgeel bikerstyle jasje met metaalkleurige ritsjes, naast een prachtig net colbertachtigjasje met bloemen- en fruitprint, rijker. Overigens heb ik ook een stel pumps kunnen vinden. Nu nog de sjaaltjes en blingertjes.
  Voor mijn gevoel, heb ik weer een aantal kledingstukken en extra combinaties in mijn kast waar ik jaren mee vooruit kan en nog belangrijker, waar ik mezelf in voel.
  Heel erg bedankt voor je advies.
  Groetjes,
  Ankie

  Beantwoorden
  • Mariëlle Veerbeek

   Hallo Ankie,

   Fijn dat je weer de kleuren durft te dragen die je voorkeur ook hebben. Zo zie je maar weer dat je gevoel vaak klopt, ook al zegt je omgeving iets anders.
   Mariell

   Beantwoorden
 14. Liesbeth

  Met zussen en nichtjes een kleuren- en stijladvies workshop van Marielle gehad. Het was een leuke en leerzame dag. Nuttige tips om je kleding te blijven dragen maar wel met aanpassingen van een gekleurd hemdje of sieraden om de juiste accenten te benadrukken.Verassende tips gehad.

  Beantwoorden
 15. Ingrid

  Leuke, leerzame ochtend gehad. Ik draag nu meer kleur ipv veel zwart. Je gaat idd anders naar kleding kijken.

  Beantwoorden
 16. Loes

  Ik vond het een interessante workshop waarin ik veel geleerd heb en goede adviezen heb gekregen!

  Beantwoorden
 17. marga

  Een leerzame middag over kleur en style en ook nog een half lege garderobekast :-):-) dat is nog niet alles, want ik ga volgende week met Marielle een paar uur winkelen om t weer aan te vullen met kleding die qua kleur en vorm beter bij me past. Ik ben heel blij dat ik dit nu eens heb doorgezet.

  Beantwoorden
 18. Jasmijn

  Marielle presenteert haar workshop Ken je Kleur warm-koel met veel enthousiasme. Ze legt de informatie duidelijk uit en geeft diverse voorbeelden om e.e.a. nog meer te verduidelijken. Een interessante workshop en zeker een aanrader!

  Beantwoorden
 19. Astrid

  In de herfstvakantie eerst een workshop kleur- en kledingadvies en daarna met dochter en vriendin gaan shoppen in Maastricht.
  Een aanrader!
  Met behulp van de adviezen en tips ben ik gericht op zoek gegaan naar een aantal basiskledingstukken en daarna met de kleurenkaart op zoek naar t-shirts, sjaal, panty’s, vestje enz. Natuurlijk in mijn persoonlijke tinten!
  De workshop was een eye opener, mijn vriendinnen zijn jaloers. 😉

  Beantwoorden
 20. Nicole

  Na de workshop en de garderobecheck, kijk ik anders naar kleding. Ik draag andere combinaties dan voorheen en krijg hierdoor veel complimenten. Marielle is zeer professioneel en laat je op een nieuwe manier naar kleding kijken. Dit is beslist een aanrader!

  Beantwoorden

Plaats een reactie