Wat vinden anderen van Marielle? Lees hun aanbeveling!
Jouw aanbeveling kan je onderaan met ons delen. 

 

77 Responses to “Aanbevelingen”

 1. Marjolein Lim

  Onlangs had ik besloten om gebruik te maken van het uitgebreid kleur- en kledingadvies gericht op zakelijke kleding. Dit is een hele goede beslissing geweest. De eerste ochtend kwam Marielle bij mij thuis en gaf ze me allerlei adviezen over welke kleuren en stijl ik het beste kan dragen. Hierbij liet ze me ook het verschil zien. Daarna doken we mijn garderobekast in. En dat kan ik echt iedereen aanraden. Op de eerste plaats wordt je kast weer eens echt opgeschoond. En Marielle geeft je veel tips over hoe je je kleding kan combineren, waardoor je er ineens anders uitziet met je eigen kleding. Na deze ochtend waren ik en mijn man (!) al heel tevreden. En ook op mijn werk zagen collega’s al verschil.
  De tweede ochtend gingen we shoppen in Weert. En ook dat is een echte aanrader. Marielle had al wat voorwerk gedaan en haar ideeën naar me gemaild. Zo konden we heel gericht aan de slag. En het zakelijke jurkje wat Marielle al gezien had, stond me inderdaad geweldig. Ik heb heel veel gepast, ook dingen die ik anders nooit zou passen. En na deze ochtend had ik mijn garderobe weer helemaal aangevuld met kleding en accesoires tegen een redelijke prijs. Want ook dat moet even gezegd worden. Marielle houdt enorm rekening met het budget en weet echt alle koopjes te vinden. Daarnaast neemt Marielle de tijd voor je die nodig is. Ook dat heb ik enorm gewaardeerd.
  Inmiddels kijk ik nu op een andere manier naar kleding en kleuren. Ook durf ik meer accesoires te dragen en ben ik zekerder van mijzelf.
  Kortom, ik kan het uitgebreid kleding- en kleuradvies aan iedereen aanraden.

  Beantwoorden
 2. Miriam

  Marielle heeft me goede tips gegeven om de kleding die ik al in de kast had hangen verrassend te combineren. Het kleuradvies heeft me geleerd dat ik al veel goede kleuren droeg, maar het feit dat ik het nu ook weet maakt dat ik met zekerder voel.
  Ook het shoppen met haar was een fijne ervaring. Hoe zij altijd weer uit de rekken net dat ene leuke shirtje kon halen. En dat het dan ook weer net afgeprijsd was, was mooi meegnomen.
  Maar waar ik deze zomer vooral veel plezier van heb gehad is haar advies over het model jurk dat mij goed staat. Nu draag ik vaak een jurk en krijg er nog complimenten over ook.

  Beantwoorden
 3. Lia Bos

  Hoi Mariëlle,

  Bedankt voor alle tips en de leuke twee ochtenden die we hebben gehad.
  Ik ben er echt veel mee opgeschoten. Ik moet er wel nog echt aan wennen, het combineren en de kleuren zoeken die echt bij me passen. Maar toch al wat nieuwe outfits gevonden in mijn eigen kleding kast en hoor alleen maar positieve berichten. Dus het heeft tot nu toe al goed geholpen.

  Bedankt voor je hulp en hopelijk kan ik deze lijn voortzetten!!

  Beantwoorden
 4. Nicky

  Dankjewel Marielle voor het uitgebreid kleur- en kledingsadvies. Ik kreeg wel vaker de opmerking of ik me niet zo lekker voelde en weet dan aan mijn bleke huid, maar nu weet ik wel beter! Ik kijk nu heel anders tegen kleding aan, mijn kledingkast is met hele andere kleuren gevuld, mijn garderobe is compleet en alles is met elkaar te combineren en ook de sieraden hebben een plekje in mijn kast gevonden. De kosten van het advies heb ik er daarmee al ongeveer uit om nog niet eens te denken aan de toekomstige miskopen die anders nog gevolgd waren. Daarnaast is het wel zo lekker om voor de kledingkast te staan en niet meer over combinaties te hoeven nadenken, dat gaat vanzelf! Scheelt een hoop tijd en frustratie. Nogmaals enorm bedankt!

  Beantwoorden
 5. Marieke

  Hoi Mariëlle,
  Ons mam werd 60 en jij bent geweest om een kleuren en kledingworkshop te geven aan ons mam en haar drie dochters en zoon. Het was erg leuk en verhelderend. Ik let nu meer op welke kleding, welke kleuren en welke accesoires ik draag. Automatisch kijk je ook naar anderen. We hebben genoten.
  Groetjes en tot ziens.

  Beantwoorden
 6. Marion

  Hoi Marielle,

  Ja, die shirts kun je echt iedereen aanbevelen. Leuke kleuren, prima kwaliteit en pasvorm en zelfs over dat prikkende/kriebelende etiketje is nagedacht! Ben er echt blij mee!!

  Groet,
  Marion

  Beantwoorden
 7. Berbie Hendrix

  Hoi Marielle,

  met een heel tevreden en goed gevoel kijk ik terug op de vrijdagmiddag dat je hier was. Ik vond het erg interessant en leuk om de workshop te doen.
  De kleding die niet goed waren heb ik meteen opgeruimd. En de afgelopen week ben ik geweest shoppen. Ik merk dat ik nu heel anders kleding ga kopen, natuurlijk kijk ik nog eerst of ik iets leuk vind en meestal is het dan toch al de goede kleur, dan de bekijk ik de belijning en model. En natuurlijk accessoires erbij… Het is even wennen zo, maar wel leuk.
  Inmiddels heb ik een paar goede aankopen gedaan en afgelopen zaterdag hadden we een feestje, dus reden om eens vanalles uit te proberen.
  De moeite werd ’s avonds beloont, diverse complimentjes kwamen mijn kant op. En dat is dan hartstikke leuk…
  Daarvoor wil ik je dan ook bedanken…

  Groetjes Berbie

  Beantwoorden
 8. Noortje

  Marielle,

  Top, het workshopcadeau ter ere van mijn 60ste verjaardag. Samen met mijn dochter heb ik goed geluisterd/gekeken en het was razend interessant.En vooral het zo uitgebreide advies.
  Mijn kast is nagekeken,alle “minder goede kleuren en belijning (ook de nieuwe!) is verkocht
  via een 2dehands winkel. En veel geshopt!! Echt fantastisch, ik gebruik het bij de make-up, sjaaltjes, sieraden enz. Maar ook bij het uitzoeken van de kleurtjes bij het maken van mijn quilts. De nieuwe bekleding van de bank enz.
  Ik geniet er steeds van.
  Veel succes met Ziazan, en een hartelijke groet. Noortje.

  Beantwoorden
 9. agnes voosselen

  Met z’n zessen hebben we de workshop kleur- en kledingadvies gevolgd bij Mariëlle. Erg verfissend en duidelijk, het fijnste vond ik na de uitleg het vergelijken van de kleuren en toevoegen van accenten bij de kleding die we op dat moment aanhadden. Toen zag je pas echt wat kleuren kunnen doen. Het benoemen van belijningen vond ik ook erg aanspreken, ik let er nu op – ook bij bij anderen- en zie duidelijker welk een verschil rechte en ronde vormen kunnen maken. Heel fijn was het telefonische contact nà de workshop toen enkele privévragen nog aan de orde konden komen. Duidelijker is nu dat je meer bewust bent van waarom iets wel of niet staat terwijl dit eerst vanuit een gevoel was; nu zit er weten achter.
  Met dank, Agnes Voosselen

  Beantwoorden
 10. Marita Ermers

  Hoi Marielle,
  Ik kijk met plezier terug op de fijne uren die wij, mijn dochters/kleindochter en ik met je hebben door gebracht.
  Ik merk dat ik nu veel bewuster met kleding en kleuren omga, ik denk er veel aan, en de kleurenkaart gaat altijd mee op stap. Je weet nooit wat je tegen komt.
  Het fijne is, dat we het gezamenlijk hebben gedaan. We praten er nog erg veel over, en zien steeds beter wat de kleuren met ons doet.
  Bedankt, we gaan je beslist aanbevelen bij onze vrienden.
  Michelle, Pauline, Anne en Marita

  Beantwoorden
 11. Lilianne

  De laatste tijd had ik het gevoel dat ik niet tevreden was met mijn uiterlijk: de kleur van mijn haren, de kleur van mijn kleding en het belangrijkste natuurlijk als je wat ouder wordt, past deze stijl nog wel bij mij. Tijdens mijn vakantie in China heb ik een vrouw ontmoet die er iedere dag stralend uitzag, qua kleding, make-up en accessoire. Zij had 10 jaar geleden een kleuranalyse laten doen en had hier heel veel baat bij gehad. Mijn interesse was al snel gewekt en na mijn vakantie ben ik meteen op zoek gegaan naar een persoon die mij hier ook in kon adviseren. Uiteindelijk kwam ik aarzelend bij de site terecht van Ziazan. De vraag is toch altijd: zou zij dé persoon zijn die mij hier goed in kan adviseren??
  Op 29-10 is Mariëlle bij mij thuis geweest voor een kleuranalyse en stylingadvies. Ik was zeer benieuwd wat hier uit zou komen. In anderhalf uur kreeg ik heel veel informatie over kleuren, en wat kleuren met je kunnen doen, stijlen en wat eventueel het beste bij je zou kunnen passen. Algauw kom je tot de ontdekking dat je toch al een beetje weet wat bij je past, alleen wordt het nu door een deskundig iemand bevestigt. De kleur zwart was voor mij duidelijk dat het niet mijn kleur was, maar ja, het is zo fijn te combineren. In mijn kledingkast (die ik vooraf al flink had uitgedund) zag ik toch ook al kleuren die toch bij mij pasten (kleurenpalet). Tenminste Mariëlle liet mij dat zien. Verder gaf zij mij advies over de kleur van mijn haren. Hier was ik heel erg blij mee want ik vond zelf dat ik steeds donkerder van kleur werd en ik wist niet hoe ik dit kon veranderen. Een week later zat ik al bij de kapper en ik kwam stralend naar buiten, een stuk lichter, zowel letterlijk en figuurlijk. Ik was toch zo blij met het advies van Mariëlle. We zijn nu een paar weken later en iedere week ben ik op jacht naar datgene wat bij mij past qua kleur en stijl met natuurlijk mijn leidraad (kleurenkaart) in mijn tas. Ik heb er gewoon plezier in gekregen. Ik merk dat ik let op combinaties en kleuren. Gelukkig laat ik de kleur zwart nu links liggen en de zwarte kleding die ik nog heb combineer ik met “mijn” kleuren.

  Tot slot, Mariëlle bedankt voor de workshop, een eyeopener. Ik denk dat ik met de adviezen voorlopig vooruit kan. Het winkelen is voor mij plezieriger geworden. Ik kan het iedereen aanraden.

  Beantwoorden
 12. Sabine

  De workshop met Marielle was hartstikke leuk! Ik wist niet hoe ik kleding moest combineren en dat heeft ze mij geleerd. Dank je wel!

  Beantwoorden
 13. Francien

  Ik heb als voor mijn 65e verjaardag een cadeaubon van Ziazan gekregen. Het was een grote verrassing een compleet kleur- en kledingadvies te krijgen! Ik heb er heel veel van opgestoken ondanks dat ik al jaren zelf mijn kleren maak en er toch wel enige kijk op heb. Marielle heeft me zelfs tips gegeven over de top die ik aan het maken ben maar waar ik niet helemaal tevreden over was. Zij zag gelijk wat er aan ‘mankeerde’ en wat ik er aan kan doen om dit op te lossen. Ik ben heel tevreden over de workshop en kan deze echt aanbevelen.

  Beantwoorden
 14. Tamara van Loon

  Even nogmaals bedanken voor de leuke ochtend zaterdag. Ik vond het leerzaam en een leuke manier van een workshop geven, zo bij iemand thuis. Mijn moeder is helemaal blij, heeft 1/3 van haar kledingkast aan mij meegegeven, ik heb ook 1/3 van mijn kleding weggedaan (jouw workshop was een goede reden om daar even kritisch naar te gaan kijken) en ik hou je in gedachte voor een andere workshop. Ik vond het een heel leuk doe-cadeautje voor mijn moeder.

  Beantwoorden
 15. Sonja

  De aankopen zijn door bij mijn partner goedgekeurd! Bij de schoenen maakte hij zelfs de opmerking dat hij het voor de eerste keer meemaakte dat ik de juiste keuze gemaakt had. Ik heb maar meteen bekend dat jij deze uit het rek genomen hebt! 🙂
  Ondanks dat ik het ontzettend leuk heb gevonden, heb ik voorlopig wel weer even genoeg van het gewinkel. (terwijl jij degene bent geweest die ECHT gewinkeld heeft haha!).

  Beantwoorden
 16. Miny

  Wat een leuke adviezen heb je gegeven. Ik ben blij met jou. Mijn man was trots op mij en dat voelt goed.

  Beantwoorden
 17. Hanneke

  Ik heb mijn moeder afgelopen weekend een geslaagde workshop van Marielle als cadeau gegeven; ideaal om dat aan huis te doen. De kledingkast is meteen goed nagekeken en er konden heel wat spullen uit die niet voldeden aan kleur en stijl. Zo zie je maar dat het niet voor niks is dat je sommige dingen niet aantrekt en jaren laat hangen.en het is alleen maar fijn dat je nu ook weet waarom dat gebeurde. Bedankt voor het enthousiasme en alle uitleg!

  Beantwoorden
 18. Anne R

  Marielle gaf me op een luchtige manier inspiratie voor mijn eigen kledingkast. als ik nog niet helemaal tevreden ben over wat ik aan heb, komt er nu zo een handigheidje in me op (ander sjaaltje, andere accessoire, ander kleurtje erbij), om de finishing touch te vinden, dankzij de tips van Marielle

  Anne

  Beantwoorden
 19. Anne

  Dag Marielle,

  Dank je wel voor de leuke workshop! Het was een gezellige dag, en erg nuttig. Ik weet nu beter welke kleuren, en modellen, mij goed staan. Winkelen gaat een stuk sneller. En miskopen behoren tot het verleden. Zo spaar ik tijd, en geld. Ook niet onbelangrijk 😉

  Hartelijke groet, Anne

  Beantwoorden
 20. Noëlle

  Erg leuke en interessante workshop om met een vriendin te doen!

  Beantwoorden

Plaats een reactie